Bara samma intressanta inlägg

Jag har faktiskt inget intressant att skriva, bara det att jag har kommit hem från skolan och att jag gärna vill se på det nya asvnittet av Teen Wolf som kom ut idag. Men om jag ska vara ärlig så gillar jag serie, böcker eller film inlägg mer. För då slipper man hitta på något att skriva om. Man bara skriver om serien, boken eller filmen. 
Om ni så gärna vill veta vad jag har för mig så håller jag på att titta om alla Harry Potter filmerna, jag bara älskar känslan när man tittar på sådana filmer. Speciellt Harry Potter. Men såklart klarar man inte att se alla på en dag, utan jag tittar på en varje dag. Väldigt spännande. 

Supernatural: Season 1

SUPERNATURAL: SÄSONG 1 ( Jared PadaleckiJensen AcklesJim Beaver)
Handling: Supernatural berättar historien om Sam och Dean Winchester, två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken.
10/10: Denna serien är en absolut favorit, jag kanske skriver det om alla, men denna är verkligen speciell och redan från första början börjar man älska karaktärerna, det är ju ett plus att både Dean och Sam är snygga. Dessutom har den en otroligt bra handling, man kan inte sluta se på den. Som tur är så finns det 9 säsongen(8 hela) och alla är lika spännande och fulla av drama och faktiskt ibland lite skräck. Så om ni gillar drama fyllda action och skräck serier, är denna en bra serie för er!

Skoldags, igen

Imorgon är det skoldags igen, äntligen? Nja, inte så. Men man måste göra det som måste göras, egentligen vill jag ligga hemma i soffan hela dagen och titta på filmer och serier, det jag oftast brukar vilja göra. Men istället blir det 7 timmars skola, och jag ska egentligen inte klaga. Tänk om det var 10 timmar per dag?
Idag har jag i alla fall gjort en ny design, vilket antagligen syns och så har jag också tittat på någon film för att fördröja tiden, nu när jag är klar med mitt slappande vet jag inte alls vad jag ska göra. Antagligen gå och lägga mig, jag ska ju ändå upp kl 6 imorgon.   Godnatt på er
 
 

Harry Potter: The Sorcerer's Stone

HARRY POTTER: THE SORCERER'S STONE - (Daniel Radcliffe,Rupert Grint, Emma Watson)
Handling: Harry Potter växer upp hos sin elaka moster, morbror och kusin, ovetande om vem han egentligen är. På sin elvaårsdag träffar han halvjätten Hagrid som avslöjar att han är son till två mäktiga magiker som blev mördade av den onde Lord Voldemort. När Voldemort försökte mörda Harry slog förbannelsen fel och träffade istället Voldemort själv, som försvann i form av en ynklig ande. Harry själv fick bara ett blixtliknande ärr i pannan till minne av händelsen.
Eftersom han besitter magiska krafter ska han börja på Hogwarts, en internatskola som lär ut trolldom, där möter han bland annat Hermione Granger och Ron Weasley som blir hans nya vänner.  
10/10: Denna filmen har ju alla sett, det är nästan därför jag gör en recension på den men också för att den är otroligt bra och hur gulliga är inte Daniel, Rubert och Emma? Denna filmen är en film man måste se innan man dör, liksom alla andra Harry Potter filmer också. Man blir helt förälskad i berättelsen, den är så bra att man vill se alla andra filmerna direkt efter. Harry Potter serien är otroligt bra filmer, och denna filmen, är en riktigt bra början. 
 

Äntligen Snö

Äntligen har snön fallit och nu kan jag vara nöjd, hela julen har jag velat ha snö men typiskt nog kommer det nu i januari istället. Vilket får duga, eftersom det är snö och jag kan ta massor av foton och dricka varmt te nu med så är det väl okej, dessutom har jag hunnit ta några foton idag och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd. Även om Sessan inte alls vill vara modell för mig (som alltid) och eftersom hon är envis så blir det inte jätte många bra bilder. Men några blev det, tillsammans med lite annat. 
 
 

The Fosters: The Honeymoon

The Fosters: s01e11 - The Honeymoon
Detta är en av mina absolut favorit serier, den är en så bra handling och man vill bara se mer hela tiden. Säsongsstarten var mer än bra, speciellt slutet, det var väldigt sorgset att se men också roligt att se de olika karaktärerna, i detta falet Callie, i inte bara deras bästa sida utan deras dåliga också. Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt. 
 
Spoilers!
Det var lite jobbigt att se Stef så ledsen över att Callie lämnade dem, speciellt när hennes mamma tröstade henne, som jag skrev så är det intressant att lära känna allas dåliga sida också, också Jesus, Mariana, Brandon och Judes. Det kommer bli intressant att titta på nästa!

Vill se: Frozen

 
 
FROZEN (Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir)
Handling: Filmen handlar om prinsessan Anna som ger sig ut på en magisk resa tillsammans med bergsmannen Kristoffer och hans ren Sven, för att hitta hennes syster Snödrottningen Elsa. Elsa förvisade sig själv till bergen efter att hennes dolda krafter uppenbarade sig under kröningsceremonin, och nu måste Anna hitta henne för att rädda kungariket Arendal från en förbannelse om evig vinter.
Premiär: 31 Januari 2014
Min Åsikt: Jag tycker att denna filmen verkar otroligt rolig och eftersom jag älskar animerade filmer (man kan aldrig bli för gammal för disney filmer) så ser jag verkligen fram emot att få se denna, den har allt som en disney film ska ha, komedi, äventyr och såklart att den är animerad, jag tror denna kommer bli en av mina favoriter.
 

Recension: Super 8

Super 8 | 7/10 |  Elle Fanning, Joel Courtney, Riley Griffiths 
Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en Super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.
 
 
Min Åsikt:
Detta är en bra science fiction–film, med ganska mycket action och faktiskt lite "kärlek" i också, när jag först såg den älskade jag de små romantiska stunderna i den, men nu när jag har sett det flera gånger älskar jag dem bara ännu mer. Den är otroligt bra gjord och man vill se den igen nästan direkt efter, jag har sett den många gånger, och det är den verkligen värd!
Om man gillar drama och action är detta en bra film för er, men den är lite annorlunda (på ett bra sätt) och den är verkligen speciell, ta en titt och se vad ni tycker!

 
 

Dags för helg igen

Nu är det ledigt igen, i alla fall över helgen. Även om jag bara har gått i skolan i 3 dagar så känns det skönt att ha lite helg och sovmorgon igen. Det är ju alltid skönt att få sova ut ordentligt och vara pigg nästan hela natten (nja, inte riktigt). 
 
Jag har precis gjort klart en design och nu ska jag nog gå ned och hjälpa till att plocka ned julen, det är synd eftersom det är så otroligt mysigt med rött och vitt men också lite skönt.
Nu är det bara att vänta tills sommaren börjar!

 
 

Sista lediga dagen

 
Idag var det den sista lovadagen för mig, imorgon börjar skolan igen och jag kan inte säga att jag direkt längtar dit (vem gör det), men idag har i alla fall varit en typisk slappdag, jag tittade på det nya avsnittet av Teen Wolf som visades i U.S.A igår och jag bokstavligen hoppade upp och ned när det började eftersom jag har längtat otroligt mycket tills idag och jag verkligen älskade alla 41 minuterna.
Jag ser verkligen fram emot nästa avsnitt om exakt 1 vecka... 
 
 
 
 

Filmtips: Step Up

Step Up (2006) | Step Up: The Streets (2008) | Step Up 3D (2010) | Step Up Revolution (2012)
För er som gillar dansfilmer är detta stora tips, det är otroligt coola danser och man blir danssugen av att bara titta på dem. Dessutom är skådespelarna otroligt bra och man vill bara titta på alla på en gång, det bevisar att detta är bra filmer. Step Up 3D och Step Up Revolution är mina favoriter men första och andra är också helt okej, jag gillar också att det är lite kärlek i också, det gör så det blir perfekt blanding av drama och dans. Stort Tips!
 

Hela dagen lång

Japp, ni ser rätt. Det är en ny design på bloggen och den är som alltid gjord av stolta jag, denna gången blev jag dubbelt så nöjd som förra och jag har jobbat otroligt hårt (hela dagen!) med att få den perfekt, och tillslut blev den exakt som jag hade tänkt den. 
 
Ikväll ska jag kanske se på Epic med mamma så det kanske kommer upp en recension om den senare eller imorgon, men annars har jag varit och tittat på The Hunger Games: Catching Fire nu på lovet och jag kommer också göra en recension om den perfekta(helt otroligt bra!) filmen. Men nu ska jag sätta mig och göra lite musiktips och kanske också en bokrecension. Jag får se vad jag har lust med. 
PSST! <---  Glöm inte att följa mig på bloglovin <----
 
 
 
 

Sminkad, lockad och fixad

Ikväll har jag varit hos min farmor och farfar, för att vet jag faktiskt inte, men det vi gjorde var att äta och spela julklappsleken  - vilket alltid går hem vid julen - med några andra i min släkt också. Men jag tror det var för att mina kusiner inte var hemma vid jul, så det blir som en liten "efter jul" istället för "julafton". 
Så jag har jobbat hårt med att locka mitt hår, en halvtimme tog det ungefär, vilket faktiskt var rekord... och det visades vara ett bra rekord, det blev exakt som jag hade tänkt mig. Lockigt och perfekt.

 
Följ min blogg med Bloglovin

Stad av aska

The Mortal Instuments Series | KÖP
Innan julen läste jag ut The Mortal Instruments: Stad av skuggor, och i julklapp - med mycket annat - fick jag The Mortal Instruments: Stad av aska.
Så just nu läser jag den för fullt och än så länge är den lika bra som första boken, Cassandra Clare är en riktigt bra författare, hon beskriver med känsla och det finns inte en enda tråkig stund i boken. Man kan helt enkelt inte sluta läsa den.
Så ett fantastiskt boktips är The Mortal Instruments serien, sådana böcker var det längesedan jag läste.
 
 

Tips på serie: Revenge

 
Revenge | (Emily VanCamp , Gabriel Mann, Josh Bowman, Nick Wechsler)
Det här är inte en berättelse om förlåtelse, Revenge är en show om vedergällning. Möt Emily Thorne, en nyinflyttad i The Hamptons. När hon var en liten flicka (och känd som Amanda Clarke) blev hennes far, David Clarke, anklagad för ett fruktansvärd brott som han inte hade gjort och därefter skickades han till fängelse. Samtidigt som han avtjänade sin tid, mördades David för att förindra sanningen från att komma ut. Amanda är nu tillbaka med en ny identitet, Emily Thorne, och redo att ta hämnd på de människor som mördade hennes far och stal hennes barndom.

 
 
Jag tycker att denna serien är otroligt bra! Det händer saker hela tiden och man tröttnar aldrig på vad som händer, det händer altså aldrig samma saker. Serien är en favo för mig och jag verkligen älskar dramat och spänningen i den och man blir chockad över vad som händer ibland. Helt enkelt en perfekt drama serie.
För mig: 10/10 (även om den inte är klar än)
 
 
 
 

God Jul och Gott Nytt År...

Jag vet jag vet, det är lite försent att önska er alla en god jul och ett gott nytt år.
Men vad sägs som detta... Ha en god fortsättning?
Det var ett tags sen jag skrev här på bloggen men nu är jag på humör för bloggning igen och har lite idéer för några inlägg, lite tips, lite recensioner. Mycket har hänt sen jag skrev här sist.
Så varför inte dela med mig?