Vill se: Divergent

DIVERGENT (Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet)
Handling: En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice försöka avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först.
År: 2014
Premiär: 30 April 2014


Recension: Chasing Mavericks

CHASING MAVERICKS (Jonny Weston, Gerard Butler, Elisabeth Shue)
Handling: Femton år gammal upptäcker Jay Moriarty att världens största våg – Maverick surf break – finns just utanför kusten där han bor i Santa Cruz. Tillsammans med den levande surflegenden Frosty Hesson bestämmer sig Moriarty för att han ska tämja vågen med sin bräda. Först måste Hesson bara lära honom allt han kan om att överleva och tillsammans startar de ett korståg som snart handlar om mycket mer än att surfa.
År: 2012
Betyg: 10/10+
Min åsikt: Att detta är en verklighets baserad film gör den ännu bättre, när man ser den känner man både sorg och lycka, en sån här film kan man se hundratals gånger utan att tröttna eftersom man får en sådan medkänsla i vad huvudkaraktärerna går igenom. Jag trodde inte att den skulle vara så bra som den var, så jag rekomenderar denna med hela mitt hjärta, se på denna, den är definitivt värt tiden. Jag verkligen älskade den!

 

En vanlig lördag

Hela dagen idag har gått ganska sakta faktiskt, en slö och tråkig lördag skulle jag säga att detta har varit. Men vem vet, den kanske kan bli bättre? Jag tänkte sätta på en film eller någon serie lite senare idag men just nu har jag några idéer till tips på bok/film/serie pågång här på bloggen, jag har sett några filmer sedan jag skrev här på bloggen sist. Jag har också en liten irritation på att inget bra kommer på lördagkvällarna längre, ikväll komer säsongsstarten av Gladiatorerna, men om jag ska vara ärlig så har jag alltid hatat det programmet... 
 

Recension: Safe Haven

Safe Haven (Julianne Houg, Josh Duhamel, Cobie Smulders)
Handling:En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till den lilla havsstaden Southport, North Carolina. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som förföljer henne.
År: 2013
Betyg: 10/10
Min åsikt: Detta är en väldigt sorgsen film med mycket drama och mysteri, jag skulle gärna titta på den om och om igen eftersom det är en sådan rörande historia med mycket handling och bra skådespeleri, Julianne Hough och Josh Duhamel passar perfekt till rollerna till denna film gjord av Nicholas Sparks bok, jag rekomenderar denna filmen till de som gillar drama romantik och action filmer. 

Våren här vid mitt hus

Äntligen är våren här! Även om vi bara hade snö i någon vecka så har jag definitivt tröttnat på den kalla, blöta vintern, nu tycker jag att vi satsar på sommar och värme. Nu är det ju ändå vår men snart kommer solen att värma mig och jag kan återigen få sola och bada som jag verkligen ser fram emot! 
Det var ett tag sedan jag bloggade, jag har haft fullt upp med att plugga och gå i skolan men mina dagar är densamma, roliga, spännande och fortfarande väldigt tonårsaktiga.