Höst Inspiration

Jag älskar hösten och eftersom löven redan har börjat falla på träden så kände jag att det var dags för lite höst inspiration. Jag längtar tills det blir lite kyligt ute och när man sätter sig i soffan med lite te och tittar på antingen en film eller serie. Men än så länge har jag bara löv på marken, så jag får vänta lite till innan det blir 100% höst!
 
 
 
 
 
 

Vill se: If I Stay

IF I STAY (Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Liana Liberato)
Handling: 17-åriga Mia har allt man kan önska sig: en kärleksfull familj, en pojkvän och en ljus framtid full av musik. Men en bilutflykt en snöig dag förändras allt. Fångad mellan liv och död tvingas Mia betrakta sitt öde som framstår som mer ovisst än någonsin. Är hennes pojkväns kärlek nog för att hålla henne kvar?
År: 2014
Premiär: 5 september 2014 
Jag kan inte vänta tills jag får se If I Stay, den verkar vara en film som jag faller för, drama och romantik men också sorg. Jag längtar till jag ser denna på Bio och ja, denna filmen ska jag se på en stor bioskärm i HD kvalité! Den verkar ha en bra handling och skådespelarna är ett plus! Jag är helt enkelt spänd över hur den kommer vara, det är jag verkligen! 

Detta är jag idag:

Nu var det vardag igen! Idag har jag som vanligt varit i skolan och haft lektioner. Men imorgon har skolan ordnat en idrottsdag, eller ja, rättare sagt en likabehandlingsdag. Man idrottar tillsammans och försöker hålla sams. Vilket brukar funka bra men problemet är att det inte alltid är det roligaste man kan göra, ibland vill man ha vanliga mattelektioner istället för det. 
 
Nog med negativitet. ikväll kommer Idol som hela familjen ska titta på och efter det tänkte jag att jag skulle titta på lite Switched At Birth. Jag är helt förälskad i den serien! Jag hoppas ni har haft en bra helg och en fortsatt rolig och mysig måndagskväll!