Kommande filmer.

Det kommer ju alltid nya bra filmer, vilket man inte får missa. Så jag kommer skriva upp de filmerna som jag mest vill se som kommer nu 2013. 
Percy Jackson and the sea of monsters - Andra delen av percy Jackson. 
 
After Earth - Will Smith och Jaden Smith
 
Thor: The Dark World - Andra delen av Thor
 
The Hunger Games: Catching Fire - Andra delen av Hunger Games
 
Fast and Furous 6 
 
De var de fem bästa filmerna som kommer (tycker jag)  2013, det kommer säkert fler filmer efter tid men just nu är de här de bästa för mig. 
 

Ny fräch sommar design!

En ny design är uppe på bloggen och denna gången ville jag att den skulle vara fräch och somrig, vilket jag tycker att jag har klarat! Dessutom älskar jag bilderna i menyn, vissa bilder ifrån designen kommer ifrån Weheartit.com men på Sessan, mig och min syster de är ifrån mig, såklart!

Ledig imorgon!

Det kommer bli så skönt att vara ledig imorgon, idag hade vi städdag i skolan och vi fick sluta klockan 10 vilket var riktigt skönt. 
Dessutom är ju alla lediga imorgon eftersom det är 1 Mars, det dåliga är att det bara är 1 dag men varför klaga när det ändå är en dag som man slipper skolan, det är ju bra det också. 
 
Jag bjuder på Dannys nya låt "Todo El Mundo", jag tycker att den är riktigt bra, man vill bara dansa när man hör den!

Bilder ifrån tjejkvällen.

Det var längesedan jag hade tjejkvällen men varför inte lägga ut bilderna ändå? Det är inte så bra kvalite på alla men man ser och det är ju minerna som räknas... tycker jag. 
 
 
 
Och Cim med Theas Nallebjörn, är inte det gulligt? 
Sedan finns det ju bilder som blev riktigt dåliga men ett förslag kommer nu:
 
Så var våran tjejkväll, vi tittade på film och åt riktigt mycket godis... mer än 1 kg, jag kände mig ritkigt tjock efter det...