Photoshoot med vintern.

Jag var ute och gick med Mamma, Sanna och Sessan innan idag och tog såklart några bilder. Det var mörkade idag så alla blev inte lika bra menmen... Jag tycker i alla fall att vissa var läckra!

Godmorgon.

Jag vaknade klockan 8 och har tittat på 3 avsnitt av One Tree Hill men nu vet jag inte säkert vad jag ska göra, jag måste göra designer men jag orkar inte med det. Jag måste skriva vidare på ett kapitel, men jag vet inte om jag har skrivlust och... jag kan...läsa...
Jag vet faktiskt inte och känner att detta inlägget blev riitkigt tråkigt, därför laddar jag upp några fina bilder på boken som jag läser.

Photoshoot med Sessan.

Det var riktigt fint väder idag så jag gick ut med sessan och tog några underbara bilder i snön, japp. Snön kom i torsdags. I alla fall så är det riktigt fina bilder på henne, hon posade fint också. Även om hon hatar kameran...
 
Alla bilder blir inte så bra...

Dear John - Recension

Denna filmen kommer jag alltid att komma ihåg, jag älskar verkligen denna filmen och den är både sorgsen och glad. Jag kan inte skriva mer än jag älskar verkligen denna filmen. Verkligen värd att se!
John Tyree är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis, de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra. Efter ett tag sluta breven att komma och när John kommer tillbaka till sin pappa har Savannah hittat en annan. 
 

Ny design!

Nu har jag en snygg design, den jag hade innan var en ifrån blogg.se's egna designer och den var inte snygg... så jag ville göra en ny och denna tycker jag är urläcker! 
I alla fall så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag ska läsa och sedan kanske skriva lite på novellen... Ja, ni vet..
Jag tänkte också lägga upp en recention på en film, någar roliga videoklipp också. Ni får helt enekelt titta in lite mer idag!
734853_321841597928148_1282565529_n_large

"Don't jump in the water, if you can't swim."

Jag tycker att veckan alltid går så snabbt, imorgon är det fredag och jag längtar efter att sluta skolan imorgon och känna att det är helg. Det älskar jag verkigen, det kan inte bara vara jag som älskar det?
I alla fall så vet jag inte vad jag ska göra ikväll, men jag ska nog skriva ett kapitel till min novell och kanske... rita? 
Jag vet inte, men någonting i alla fall!
 

"Home is a place for love and dreams"

Har gått i skolan i exakt 1 vecka nu och känner väl att det är roligt att se alla, har faktiskt längtat efter det och min klass är helt otrolig, alla har olika personligheter och vissa är riktigt roliga.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, eller ja.. 1 låt om och om igen men det kan kallas lyssna på musik också. Dessutom är jag en sån person som lyssnar på en låt som jag precis har hittat tills jag har tröttnat på den, jag har och kommer alltid att vara så, Just The Way I Am...


Serie eller nere?

Jag har så svårt för att bestämma mig nu, ska jag titta på serie eller ska jag gå ned och titta på TV men min mamma eller pappa? Jag kan inte bestämma men jag tror att serie kommer vinna, jag känner för det men känner också för ned. Svårt val, men.... ja.... jag vet inte. 
I alla fall så går jag och lägger mig i sängen ungefär halv 11 och ligger och tittar runt på youtube i en kvart - halvtimme, det är så typsikt mig att bara "titta runt på youtube".
Om jag inte skriver mer idag. Godnatt!
14598_379840682106683_599159848_n_large
 
Weheartit.com

Sur och ledsen idag?

Jag har många knep när jag är sur och ledsen en dag, T.ex. när jag inte vill gå till skolan men man måste ju ändå ellerhur?
Knep är bra att veta och därför tänkte jag ge er lite tips, som jag gör ofta nu.
1. Lägg er i soffan, titta upp i taket och undra varför du är sur och ledsen, händer något dåligt idag eller vill du helt enkelt inte vara med någon alls. Inte se någon i ögonen eller ens prat med någon? Bara titta upp och säg till dig själv, varför skulle detta vara så jobbigt? Livet är inte alltid rättvist.
2. Sätt er i soffan och försök börja gråta, när alla tårar är slut känner man sig bättre och man (inte alla) blir stark.
3. Gå in på youtube, slå in er bästa serie och klicka på det första klippet som kommer upp (inte reklam) man mår bättre utav minnen om serien som man älskar. 
4. Ring till någon som verkligen förstår dig T.ex.sin mamma, eller prata med henne innan hon åker till jobbet. Man mår alltid bättre av en stor kram och lite snällt prat.
 

Once Upon A Time - börjat se.

Jag har såklart börjat titta på en ny serie, just nu tittar jag inte på någon på "heltid" utan tittar ju bara på gamla avsnitt av One Tree Hill och The Walking Dead har en paus och kommer tillbaka i februari. Jag tänkte att det var dags för någonting nytt så jag har valt... Once Upon A Time, är just nu på 2 avsnittet och älskar den redan. Vi får se hur det kommer att gå, kommer jag att älska den... eller hata den?

Godnatt.

Jag ska snart gå och lägga mig men innan det så ska jag såklart borsta tänderna, ta smörja och titta lite på weheartit och youtube. Min vanliga ritual. 
I alla fall så har jag mest tittat på One Tree Hill idag men har också gjort på en design som jag helt igår och idag gjort ifrån "scratch". Det var väldigt jobbigt men också väldigt roligt, jag lärde mig några nya saker idag som är det bästa av allt, Godnatt.
Dröm sött!
 

LOL - Recention.

En bra film med både musik och drama i sig, precis som jag älskar. Som alla vet är Miley Cyrus med i den men varför jag tittade på den var för att min kusin sa att den var dålig. Så jag tänkte "Varför inte prova" och nu sitter jag här hemma och längtar efter att se den igen. Typiskt mig. 
Möt Lola, även kallad "Lol".  Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande, kärleken som mest smärtsam, mamma Anne som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet.  När Anne av ”misstag”  råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån. (Taget ifrån SF-Bio)
 
 

Godmorgon.

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen och nu sitter jag här och skriver på min blogg, jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men något måste jag ju komma på. Kanske titta på One Tree Hill, har jag skrivit att min syster har alla säsongerna på DVD så vi slipper titta på dem på internet. Ännu bättre. 

Ensam hemma?

Jag tänkte ge er lite tips om vad ni kan göra när ni är ensamma hemma, jag vet att många har det riktigt tråkigt när man är ensam hemma. Men andra sätter på hög musik och springer runt och sjunger där hemma. (Det borde jag veta)...
1. Sätt på en väldigt bra film ni inte har sett på ett tag och ta fram lite chips och popcorn, det är nog det bästa man kan göra.
2. Sätt på musik, ta på ern fina kläder, låtsas att ni är artisterna som sjunger. Otroligt roligt, faktiskt.
3. Sätt er och läs en bok i soffan eller en novell på internet, lugna ned dig innan dina föräldrar kommer hem och säger till dig att du ska städa ditt rum osv...
4. Sätt på musik, titta runt lite på internet tills du hittar en bra blogg/sida som du orkar läsa i evigheter.
5. Sätt på en serie, om du inte har någon att titta på klicka på recentioner i menyn. Där får du säkert lite tips.
 
 

Country Strong.

Country strong är en film som verkligen berör mig, det som händer i den kan hända i verkligheten också och det är det som jag tycker är väldigt bra med det. Om ni vill se en film som har en berättelse så titta på den!
En ung countrysångare på uppåtgående blir involverad med den labile, f d countrysångerskan Kelly Canter. Tillsammans ger sig de två, samt Kellys make/manager och en skönhetsdrottning(Leighton Meester) med countrysångsambitioner, ut på vägarna för att återuppliva hennes karriär. Men mellan konserterna och romanserna börjar relationerna dem emellan successivt braka samman.
 

Country strong

Jag tänkte se på country strong ikväll, det är en otroligt bra film som jag verkligen älskar... Jag hittade den för att Leighton Meester är med i den (Blair i Gossip Girl)
Jag ska göra en recention på den, men min dator vill inte riktigt samarbeta med mig just nu. Så jag får starta om den och fixa alla bilder... ja, det kan ta en stund. Men för tillfället kan ni få en video med Leighton Meester och Garrett Hedlund som sjunger Give In To Me.
OPPPS! Videon är med i Filmen!

Bara jag och min hund...

Ikväll ska jag titta på film med min hund, sessan och äta lite chips och popcorn, min syster ska på en klassfest klockan 8 eller 9? Min mamma och pappa ska på fest(inte fest, typ träff) med mina kusiner, farmor, gamlamormor osv.. 
Jag hänger inte med mamma och pappa för att jag inte orkar vara själv där och jag kan inte hänga med min syster, så jag får altså vara ensam hemma. 
Jag tänkte titta på film, serier och nu ska jag göra den nya designen/headern hit. Hope you guys going to have fun too!
Tumblr_m6ai9znifv1qk9rgto1_500_large