Lördag - städning

Jag har precis städat klart mitt rum och lite till på övervåningen och nu lyssnar jag på lite radio och slappar lite innan min syster och mamma kommer hem ifrån stan så vi kan äta. 
Om någon timme kommer mina vänner och tjejkvällen kan börja, eller egentligen är det förfesten som kan börja. sedan "tjejkvällen" och sedan efterfesten.... dagen efter.
Tumblr_mk3s4cjtfl1rhfm23o1_500_large
Källa: weheartit.com

Animerade filmer som jag vill se

Jag älskar att titta på filmer som är animerade för att de har så rolig humor i och för att de helt enkelt är för barn, man måste ju slippa de romantiska och dramatiska filmerna ibland och bara titta på lätta barnfilmer som man skrattar åt. om man tittar på engelska känner man också igen massor av artister som T.ex. Selena Gomez eller Taylor Swift. 
1. Hotel Transylvania
 
2. Croodarna - På bio nu
 
 

Girls should have fun.

Äntligen är det helg igen, denna helgen kommer bli extra rolig för att jag kommer ha tjejkväll med mina vänner, vilket vi inte har haft på några månader så det är såklart dags för det igen. 
Vi kommer dels att titta på många filmer, speciellt The First Time och Paranormal Activity 4 vilket kommer bli sjukt roligt, alla våra tjejkvällar blir roliga även om det inte alltid blir så mycket sömn. 
1363839310963712_574_574_large
 
182423_464961220236797_575250035_n_large
 
576945_472647042801548_1466966809_n_large
 
599142_469576776441908_479363836_n_large
Källa: weheartit.com

The Secret Circle - Börjat se

The Secret Circle handlar om en tjej som heter Cassie Blake som bara tror att hon lever i en vanlig värld, ända tills hennes mamma dog i en brand "olycka" i deras hem. Cassie flyttar till hennes mormor och stöter på ett gäng med både killar och tjejer som är häxor. Hur kommer Cassie ta att hon egentligen är en... häxa?
 
Jag rekomenderar denna serien stort, dels är det spänning och man blir rörd i vissa stunder men den har också fantastisk handling som man blir helt beroende av. Tyvärr finns det bara 1 säsong hittils men jag hoppas att det kommer mer och mer efter det!

Min Spotifylista

Snön är tillbaka och det kommer bli en jobbig snöstorm imorgon, på vilken klass vet man ju inte men jag hoppas att den blir soppas stor så att alla måste stanna inne! Men om det blir en storm med 2 decimeter snö och lite vind känner jag verkligen att snön är min fiende just nu. 
För att lätta på stämningen ger jag er lite favoriter ifrån min Spotifylista, Lyssna och njut!
 
 

Bilder från veckan.

Äntligen är det fredag... igen! Det går faktiskt riktigt snabbt, om bara helgen kunde gå dubbelt så långsammare?
Såklart har jag tagit några bilder denna veckan som jag mer än gärna visar upp, det är ganska många från både idag, måndags och onsdags. Jag hoppas att ni gillar dem. 
 
Nu ska jag sätta mig och titta i min mobil och se om allt jag hade på den är kvar, jag var tvungen att återställa hela min mobil för att den hängde sig riktit hårt... eller något. 
Som tur hade jag en säkerhetskopiering ifrån iTunes som nu är på den... men alla apparna är inte kvar...Vilket jag inte är så glad över... men alla bilder är kvar, vilket är ett plus!
 Detta är min systers kanin Bamse, men kaninen är egentligen en hona... lång historia...
Detta är min kanin, Molly... Men han är ju en... Hane, båda våra kaniner är lejonkaniner, vi vet faktiskt inte om honorna eller hanarna ska ha långt hår... båda är i alla fall lika gulliga!
 
Vilka huggtänder hon har...
Titta på tungan...
 
Man känner på både luften och ser på blommorna att det börjar bli vår, vilket gör mig riktigt glad... det kan inte bara vara jag som verkligen saknar sommaren?
Men sedan ser man på de vita klumparna på gräset och blir riktigt besviken...

The Walking Dead - Tips

Om ni vill se en bra serie med action och Zombies, så är The Walking Dead ett bra tips.
Just nu är säsong 3 den aktiva, jag vet inte om det kommer mer säsonger, men jag tycker att serien är värd att se om man gillar "övernaturliga" saker. 
Jag har tittat på den länge och jag vet att det kan vara ganska svåra och äckliga scener i den, så om man inte tål sånt... titta inte på den. Det är faktiskt ganska svårt för mig att titta på den, men jag tycker ju att den är bra... så jag offrar mig.
The Walking Dead handlar om ett gäng överlevare som försöker överleva mot hundratals av Zombies, Rick som är ledaren av hela gänget har sin son Carl och sin fru Lori, det finns bara några kvar. Vad kommer hända?

Dans idag

Jag har precis skrivit klart ett kapitel till min novell, nu tror jag att jag ska gå ned och ta lite frukost innan jag... kanske sätter på ett avsnitt av... någon serie. 
Dessutom ska jag dansa idag, fjärde gången denna terminen, det är faktiskt mycket att komma ihåg även om jag har dansat i typ 3 år snart. Det är snabba steg, mycket koreografi och ritktigt roligt. Jag hoppas också att min kompis kommer med idag, hon har missat 3 gånger vilket kommer göra så hon ligger lite efter... men hon kommer säkert hänga med ändå!

Godnatt

Innan jag går och lägger mig ska jag nog titta på ett avsnitt av Supernatural men är inte helt säker, jag kan ju också  titta lite här på internet för att hitta något roligt, men jag vet inte. Vi får se. 
I alla fall så säger jag Godnatt och Sov Gott!
Tumblr_micmn0qsud1rvlwcho1_500_large
Källa: weheartit.com

Melodifestivalen - Anton och Robin

Är det bara jag eller har alla som var bra detta året gått vidare till final? Anton Ewald och Robin Stjernberg gick vidare ifrån andra chansen idag, det finns ungefär 4 st som är riktigt bra detta året. State Of Drama, Ulrik Munter, Robin Stjernberg och Anto Ewald, det kommer bli en rolig final nästa vecka!
 

I Am Number Four - Recension

Denna filmen är helt otrolig, jag seriöst älskar den! Den har handling och man blir ledsen men sedan blir man glad igen. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar denna filmen, jag skriver bara att denna är helt klart värd att se! Verkligen!
John Smith är en "alien" ifrån planeten Lorien som han och 8 andra barn fick fly ifrån när de var små, för att Mogadorierna förstörde deras planet, Mogadorierna är nu efter alla 8 barnen som är på Planeten Jorden. När det tredje barnet dödas står John på tur, han är nummer fyra. 
I denna filmen hittar John kärleken, han flyr och det som är mest spännande, han försöker rädda sig själv, sin kärlek och alla andra...


Min weheartit profil.

Har jag berättat att jag har ett konto på Weheartit.com? 
Weheartit är en sida där man laddar upp bilder ifrån sidor, det finns seriöst bilder på... allt. Om du behöver en bild på en strand, skriv in "Beach" och vips... där har du den!
Klicka på bilden för att komma till min profil, om du har en profil... följ mig! Jag följer alltid tillbaka!

Once Upon A Time - slutat se...

Okej, om jag ska vara ärlig så slutade jag titta på Once Upon A Time efter de 6 första avsnitten... den sög faktiskt, lång tråkigt och helt enkelt usel...
I alla fall så ger jag er några nya låttips, som ni vet älskar jag musik så såklart har jag hunnit hittat några nya på "Bloggpausen". 
Robin Stjernberg - You (Melodifestivalen)
 
 
Ulrik Munter - Tell The World I'm Here(Melodifestivalen)
 
 
State Of Drama - Falling(Melodifestivalen)
 
 
Conor Mayard - Crew Love - Drake cover

Nu vet ni i alla fall att jag tittar på Melodifestivalen...