Recension: Draktränaren

DRAKTRÄNAREN (Jesper Adefelt, Norea Sjöquist, Johannes Brost)
Handling:  Hicke är en ung viking som trotsar traditionen när han blir vän med en av sina värsta fiender - en vildsint drake som han kallar Tandlöse. Tillsammans tvingas detta omaka par att kämpa mot alla odds för att rädda sina världar
År: 2010
Betyg: 10/10
Min Åsikt:Otroligt rolig, spännande och kul film att se på! Den är gammal och att jag inte förrän nu har sett den är otroligt konstigt, men den har inte lockat mig så mycket. Tills nu! Jag älskar verkligen denna filmen, en av de bästa animerade filmerna, tycker jag. Jag ser definitivt fram emot att se på 2:an! 
 
 

Blå klänning - H&M

Jag tänkte att jag kunde lägga upp lite klädbilder för er också, eftersom jag oftast brukar ha samma gamla inlägg tänkte jag att det var dags för något nytt! 
 
Klänningen är från H&M, det var ganska längesedan jag köpte den så har ingen aning om den är kvar tyvärr, men den är väldigt gullig att ha till sommaren. Väldigt sval eftersom "kjolen" är väldigt rörlig. Den är väldigt skön att ha på sig, även på en otroligt varmt sommardag! 

Recension - The Mortal Instruments: Stad Av aska

THE MORTAL INSTRUMENTS: STAD AV ASKA (Cassandra Clare)
Handling: Häng med till New Yorks mörka sida, där nattens och skuggornas varelser rör sig! Egentligen vill Clary Fray bara att livet ska bli normalt igen. Men vad är definitionen av normalt när man plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna, lever som en demondödande skuggjägare och har en mamma som ligger i en magipåverkad koma? Clary försöker dra sig undan från skuggornas värld. Hon vill umgås mer med Simon (kanske mer än som vän?), men skuggjägaren Jace låter henne inte gå så lätt. Och den enda chansen Clary har att rädda sin mamma är att leta upp den onde skuggjägaren Valentin. Mannen som bland annat dödat Clarys morföräldrar - och visar sig vara hennes far. Stad av aska är den andra delen i serien. Den första delen, Stad av skuggor, har också blivit storfilm med Lily Collins och Jamie Campbell Bower i huvudrollerna
År: 2013 (på svenska)
Betyg: 9/10
Min åsikt: Boken var spännande, rolig och underhållande! Vissa delar var tråkiga att läsa, det blev långtråkigt och man orkade inte läsa så mycket. Men de delarna som var bra fick man en "rush" av och man ville läsa mer och mer efter varje mening! Cassandra Clare är en otroligt bra författare som skriver bra för både unga och vuxna, man underhålls när man läser. Vilket är ett stort plus! Jag ser fram emot nästa bok i serien!

5 saker om mig

 
Jag har varit i New York, Tunisien, Turkiet, Grekland och i år Italien. 
När jag blir äldre vill jag ha en brun-svart mops.
Jag är några procent polsk.
Min favoritfilm är The back-up Plan, eftersom den är otroligt rolig och kul att titta på!
När jag blir äldre vill jag också flytta till L.A (med min mops såklart!)

Ny design - Igen

Vad tycker ni? Denna gången satsade jag på en fräsch, somrig och enkel design med små detaljer som gör den speciell. Jag är otroligt nöjd - är nog den bästa på länge, enligt mig - jag hoppas ni gillar den också eftersom jag spenderade mycket tid för att få den perfekt!  
 
Idag händer inte så mycket, jag och pappa ska åka till Ullared för att lämna tillbaka en högtalare som har gått sönder - när vi öppnade paketet var den sönder?- och sedan vet jag inte, jag får se vad jag känner för. Kanske läsa, kanska serie, något sånt. We'll see.
 
 

Sommar musik #1

 
 
 

 
Jag hoppas ni tycker om mina tips, jag riktar inte in mig på de nya låtarna utan de som jag tycker är "sommar låtar", hoppas ni njuter av sommaren precis så mycket som jag gör!

Varm sommardag

Här är en bild när jag, Sanna och mamma var ute och gick (cyklade) med hunden.
Igår var det otroligt varmt, de senaste dagarna har det varit dåligt, regningt väder och att vi har fått sol hela helgen har gjort mycket nytta, speciellt för sommarkänslorna att komma fram. 
 
Jag vet att jag inte lägger upp så mycket nu, men jag försöker ta bilder att lägga upp, även om det inte är helt enkelt. Eftersom jag oftast tar på samma saker blir det lite tråkigt att titta på, så jag försöker fota olika saker som kan ta lite tid. 
Jag tänkte lägga upp lite sommar-musiktips lite senare idag för att få upp sommarstämningen ännu mer!