Snart oktober.

Det är snart oktober och därför tänkte jag lägga ut lite bilder på hösten för lite inspiration, det kan inte bara vara jag som alltid tar inspiration av höstens alla färger och hur man mår när man är utomhus? Hösten är den bästa årstiden på hela året, enligt min åsikt. 
Bilder (x)
 

Ny höstmusik & lite mer.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra lördag! Själv har jag varit på Väla & Ikea med min familj i princip hela dagen vilket ledde till en bokhylla till mitt rum och ett par nya skor, båda blev jag väldigt nöjda med. Det har helt enkelt varit en bra dag!
Jag tänkte ge er lite tips till lite höstmusik som är nytt i mina hörlurar just nu, det finns alltid plats för nya melodier i min hjärna!
 

Myspys framför Tv:n.

Snart ska jag sätta mig framför Tv:n med min familj för att titta på idol, det finns ju faktiskt några bra sångröster i år med. Fast vissa är lite för mycket för mig, menmen. Vi får se vilken som åker ut idag. 
Annars har jag inte bloggat mycket alls dem senaste veckorna, anledningen är pgv prov men också för att jag helt enkelt inte har haft lust, det kan ju hända ibland. I alla fall hoppas jag att ni alla får en skön och lugn fredagskväll!
 

Vill se - The Mortal Instruments

The Mortal Instruments - City Of Bones
 
Handling: På en nattklubb i New York blir Clary vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär svärd och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Offrets kropp går upp i rök och det verkar bara vara Clary som kan se vad som händer. Dagen efter försvinner även hennes mamma spårlöst. Det visar sig att tonåringarna är Skuggjägare, ett släkte vilkas uppgift är att försvara mänskligheten mot demoner, och att Clarys mamma har burit på en hemlighet - även hon är en Skuggjägare. En helt ny värld av demoner, vampyrer och varulvar öppnar sig för Clarys ögon.
 
Denna filmen verkar riktigt bra och jag kan inte vänta tills jag ska se den, filmen är redan släppt här i sverige på bio men jag riktar in mig på boken först, sedan filmen. 
Jag har höga förväntningar på denna filmen, den verkar sjukt bra!
 


Recension - The Host

 
The Host - 10/10
Handling: Jorden har invaderats av en annan art som raderar människornas minnen och tar över deras kroppar. Det här är framtiden och mänskligheten är nästan utrotad. Men människornas känslor är starkare än de andra arterna de har tagit över och vissa klarar att kämpa emot inifrån. 
Det finns en grupp fria människor kvar som fortfarande kämpar emot, Jared Howe och Melanie Stryder är två av dem.
 Melanie tas över av ”Wanderer” - en utomjording som levt på många olika planeter. Men Melanies minnen har överlevt tillsammans med hennes känslor och hon kämpar emot starkare än någon tidigare för att skydda de hon älskar. 
Det här är början på en annorlunda kärlekshistoria…
 
Min åsikt:
Jag tyckte att denna filmen var otroligt otroligt bra! Om jag ska vara ärlig trodde jag inte att den skulle vara så spännande först, men när jag väl började titta på den ville jag aldrig att den skulle ta slut! En bra kärlekshistoria med action och spänning, den nya Twilligt som alla säger. Jag rekomenderar denna stort för alla som älskar filmer! Bara titta på den och bli förälskade i hela handligen, man vill se den flera gånger om efter varandra. Min nya favoritfilm!
 
 

Pizza och mys med tjejerna i familjen!

Nu har pappa åkt på Ishockey match och nu är det bara jag, Sanna (min syster) och mamma kvar hemma med Sessan, vi har tänkt att beställa lite ifrån pizzerian och titta på något på TV ikväll med tända ljus. Det finns inget bättre än en ledig kväll med tjejerna i familjen!
 

Tillbaka till skolan!

Jag har inte lagt upp så mycket inlägg de senaste dagarna för att jag har varit hemma och varit förkyld, men som tur är jag bättre idag och om en halvtimme ska jag till skolan som alla andra tonåringar, det är ju ändå fredag och den mest lugna dagen på hela veckan så det blir nog bra. 
Senare idag ska jag lägga ut lite "Vill se" filmer och kanske lite recensioner också, bland annat The Host!


Ny vinterkängor

Nu är jag och mamma hemma efter ett långt och tröttsamt letande efter nya skor, som tur var hittade vi faktiskt till oss båda. Jag hittade ett par vinterkängor som jag är väldigt nöjd med och mamma ett par finskor som hon blev riktigt nöjd med. Nu saknas bara lite sötma i våra kroppar. Det är ju faktiskt lördag!
 
 

Nu är det dags för nya skor!

Om en stund ska jag och mamma in till stan för att hitta skor till oss båda, men annars är det en väldigt varm och solig dag! Det känns faktiskt som att hösten kommer bli varm, det vore inte en överaskning. Här i sverige brukar ju alltid vintern komma sent. 
 
Jag tänkte lägga upp lite låtar som jag älskar just nu, det finns alltid nya låtar på min spellista! 
 
 
 

Dags för ännu mer te och tända ljus.

Äntligen! Nu är det helg och nu jag kan läsa och mysa hela dagarna, det ska bli otroligt skönt att slippa plugga inför mer prov och läxor nu när det är ledigt i 2 dagar. Jag kan inte vänta tills jag tar en kopp te och sätter mig och tittar på film med tända ljus. Nu är jag en lycklig tonåring!
Sen tänkte jag att jag kunde lägga ut några musiktips, det har ju kommit några nya låtar som är värda att dela med sig av!

 
 

Filmrecension - Croodarna

Croodarna - 10/10
Handling: Världens första familj ger sig ut på sitt livs resa och tvingas lämna sin grotta som tidigare skyddat dem från faror. De upptäcker en helt ny värld fylld av enastående varelser och spektakulära landskap, och deras liv förändras för alltid!
 
Min åsikt:
Jag tyckte att denna filmen var så otroligt bra! En rolig och spännande film som har handling och alla familjer skulle älska att titta på denna en fredagkväll. Hela historien är så fantastisk och jag skulle gärna vilja sa den igen! Denna fantastiska filmen får 10/10 på grund av att den är så familjevänlig och otroligt rolig! Jag rekomenderar denna stort till de som vill se en familje film med både humor och spänning!
 
 
 

Nu var det onsdag igen.

Veckorna går så snabbt att man knappt hänger med! Det är ju faktiskt en bra sak, i alla fall på vardagarna. Jag har faktiskt en ide och att helgerna kan vara dubbet så långa och vardagarna dubbelt så korta? Det skulle inte skada någon. 
I alla fall så har jag mitt första prov denna terminen imorgon, vilket är NO. Usch, det kan inte bara vara jag som hatar det ämnet. Som tur är har jag (hoppas jag) tränat så jag kan allt. Jag kanske ska träna lite ikväll också men jag tror att jag har tagit in all information. Vi får helt enkelt se! 

 Teal rose3 on imgfave

Bokrecension - Warm Bodies

Warm Bodies av Isaac Marion
Handling: Städerna vi strövar igenom är lika ruttna som vi. Jag vet inte vad som har hänt. Sjukdom? Krig? Eller beror allt på oss? De döda kom i de levandes ställe?
Världen har fyllts av Zombier och R är en av dem. Han lever på den övergivna flygplatsen, och söker sin föda inne i staden. Det är då han möter Julie...
9/10
Denna boken är så otroligt bra och spännande! Eftersom jag redan har sett filmen får man en annan titt på hur "R" är och på hur Julie tycker om sin pappa osv..., boken är ändå ganska olik filmen, det händer mer och detaljerna lär man sig på ett annat sätt. Denna boken tycker jag får en 9 av 10 för att den han så otroligt bra handling och tankarna som alla har är helt olika i boken än vad dem är i filmen!
Jag rekomenderar den för er som gillar fantasy och... Zombies!

Måndag... igen

Helgen går otroligt fort och nu är det måndag igen, nu får man stå ut en vecka till i skolan och göra massor av läxor och träna inför prov. Denna veckan har vi första provet på denna terminen, det är bara att stå ut med allt sånt till jullovet. 
HÖST! Japp nu är det höst och det kan man både känna och se, löven börjar falla liksom färgen på huden efter sommarbrännan och man känner sig så trött och ledsen över att det blåser och regnar. Visst känns det bra med höst ändå? Hur man kan sitta inne och mysa med familjen och titta på film, och frysa lite inomhus så man får ta på sig en filt. Det är dessutom säsongen där jag dricker mest te.
 Bilder(x)

Recension - Red Dawn

 8/10
En stad i delstaten Washington vaknar till den surrealistiska synen av utländska fallskärmstrupper som landar i staden. USA har blivit invaderade och denna stad är deras första mål. Beslutna att slå tillbaka söker en grupp unga patrioter, under ledning av den återvändande soldaten Jed, tillflykt i den omgivande skogen där de tränar och organiserar sig som en gerilla-grupp.
Josh Hutcherson, Chris Hemsworth, Josh Peck 
Min åsikt:
Denna filmen är värd att se! Den har en handling som är otroligt bra och första gången man ser den är det något som man kommer ihåg resten av ens liv för att man lär sig mycket av den här filmen, vad som händer runt i världen där sånt här faktiskt händer. Den får ett högt poäng och jag rekomenderar den för er som gillar action och drama!