Harry Potter: The Sorcerer's Stone

HARRY POTTER: THE SORCERER'S STONE - (Daniel Radcliffe,Rupert Grint, Emma Watson)
Handling: Harry Potter växer upp hos sin elaka moster, morbror och kusin, ovetande om vem han egentligen är. På sin elvaårsdag träffar han halvjätten Hagrid som avslöjar att han är son till två mäktiga magiker som blev mördade av den onde Lord Voldemort. När Voldemort försökte mörda Harry slog förbannelsen fel och träffade istället Voldemort själv, som försvann i form av en ynklig ande. Harry själv fick bara ett blixtliknande ärr i pannan till minne av händelsen.
Eftersom han besitter magiska krafter ska han börja på Hogwarts, en internatskola som lär ut trolldom, där möter han bland annat Hermione Granger och Ron Weasley som blir hans nya vänner.  
10/10: Denna filmen har ju alla sett, det är nästan därför jag gör en recension på den men också för att den är otroligt bra och hur gulliga är inte Daniel, Rubert och Emma? Denna filmen är en film man måste se innan man dör, liksom alla andra Harry Potter filmer också. Man blir helt förälskad i berättelsen, den är så bra att man vill se alla andra filmerna direkt efter. Harry Potter serien är otroligt bra filmer, och denna filmen, är en riktigt bra början. 
 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: