You'll be my resolution'

Idag har jag haft håret i hårinpackning hela dagen, jag fick tips från en vän som sa att håret blir mycket mjukare om man har det i en hårinpackning en hel dag så ja. Jag provade det och det funkade ju och nu är jag myckert nöjd över resultatet. 
Ikväll har mamma och pappa vänner här hemma och jag sitter uppe på mitt rum och har tråkigt, jag tror att jag ska titta på någon serie eller film, kanske läsa lite också(som vanligt). Så jag kommer nog inte ha tråkigt hela kvällen, Let's see how it goes.
 
(Ledsen för alla mobilbilder, det blir helt enkelt så ibland)

Fredagsmys i soffan

Äntligen är det fredag igen!
Nu kan jag slappa hela dagarna utan att behöva gå till skolan(eller i alla fall på 2 dagar).
Idag var jag och hela familjen i stan och handlade lite kläder, jag hittade dels 2 par byxor men också 3 tröjor som jag blev nöjd med, jag har aldrig riktigt varit den som gillar att shoppa men ibland kan det ju vara kul att hitta nya kläder. 
Ikväll blir det Idol och efter det The Vampire Diaries och The Tomorrow People som har kommit ut på internet nu (två väldigt bra serier, rekomenderar dem stort!) men annars ska jag bara slappa och lata mig eftersom det är en mysig fredagkväll. 

En snabb tisdag

Dagen har gått väldigt fort och nu sitter jag här igen och slappar, ikväll ska jag och mamma slå in lite paket till syster pyster sedan ska vi titta på Fest Hos Bagge Wahlgren, är det bara jag som älskar att titta på det programmet? OM ni undrar går den på 7:an klockan 21.00 på tisdagar (börja titta, otroligt kul!). 
Men just nu ska jag fortsätta slappa och kanske läsa lite i boken som jag håller på med, förresten har jag hittat 2 nya böcker som står i kö efter Stad Av Skuggor, jag ser fram emot långa läskvällar framöver.
 

En mysig kväll som denna

Just nu sitter jag och dricker lite jordgubbste och ska nog ta och fixa en design också, jag har inte så lång kö men man måste ju ha någonting att göra en söndagskväll.
Idag var jag och mamma på Gekås och handlade lite presenter till min syster(vi hade otur som fick regn på oss när vi sprang till bilen) annars har det varit en ganska lugn dag med lite mysig läsning, just nu läser jag The Mortal Instruments: Stad av skuggor eftersom jag älskade filmen så jag antog att boken skulle vara lika bra, vilket den är än så länge. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
 
 
 

Recension - Mitt perfekta liv

 

Mitt perfekta liv (Sarah Dessen) | KÖP
Om boken: Macy ska jobba på biblioteket, plugga ordkunskap och försöka vara så perfekt som möjligt, ivrigt påhejad av sin arbetsnarkoman till mamma.

Men ibland händer det oväntade saker. Av en slump får Macy jobb på cateringfirman Wish. Där hon lär känna Wes; en obegripligt snygg kille med ett inte helt fläckfritt förflutet. Till sin förvåning märker Macy att hon kan prata med honom om allting. Om dina rädslor, om sin pojkvän... Till och med sin pappa.
 
Kanske är livet inte bara något som måste uthärdas? 
Kanske ska man passa på att leva lite också?
 
Betyg: 9/10
Min åsikt: Denna boken är en otroligt bra sommarbok, även på höstlovet för mig, men man får en mysig känsla när man läser den och man vill aldrig sluta, man vill veta mer om Macys och Wes's liv, både tillsammans och deras historia. Sarah Dessen skriver den på ett sånt verkligt sätt så man sitter i soffan och ler i hela boken, det känns som man lever deras liv när man läser den. Det är det som gjorde mig helt fast i den.
OBS! Ni som inte har läst den, skippa detta nedanför (om ni vill, såklart!)
Det jag inte tyckte om med boken var att det gick hela boken innan Macy och Wes kysstes, men det var också en bra sak i boken, det gjorde boken speciell. Alla karaktärerna gjorde mig varm inombords, hur Delia var som person och hur Kristy hade sin egen stil. Men det som gjorde mitt leende att komma upp var både Därfickjagdig och Sanning. Det var två lekar som gjorde mig helt varm och gjorde en del av boken för mig, helt enkelt en otroligt bra bok!
 
 
 

Slappat och läst

Ledsen för jag inte har skrivit så mycket nu på höstlovet, men jag har haft fullt upp med att läsa och bara slappa. Det är inte varje vecka man kan ligga i sägen och titta på filmer och läsa, det har varit ett skönt lov i alla fall. Idag blir det firande för min syster som fyller 17 på torsdag (det blir oftast firande i förväg för släkten, ingen annan kan på exakt den dagen man fyller år?) 
 
Senare idag ska jag lägga upp en recension på den boken jag har läst ut nu på lovet, jag kan bara säga att den var mer än fantastisk att läsa, otroligt bra bok!
 
Någon av er som firar Halloween?
Bild(x)