Serietips: Empire

EMPIRE (Terrence Howard, Bryshere Y. Gray, Taraji P. Henson, Jussie Smollett)
Handling: A father, who runs a successful music business, is diagnosed with a neurodegenerative disease and has to choose one of his three sons to take over when he dies.
År: 2015 - 
Genre: Musik, Drama
Min åsikt: Jag har inte sett klart på hela första säsongen som består av 12 avsnitt, men jag tycker - än så länge - att serien är spännande och musiken är helt otrolig! Jag älskar låtarna i varje avsnitt och man ser en historia bakom de. Serien är väldigt spännande och det händer saker hela tiden, den är otroligt bra och jag kommer definitivt titta klart på den och fortsätta när nästa säsong når internet!
 
 

Recension: Divergent (bok)

DIVERGENT (Veronica Roth) / KÖP
Handling:  I Beatrice Pryors dystopiska hemstad Chicago är samhället uppdelat i fem falanger: De ärliga,De osjälviskaDe tappraDe fridfulla och De lärda. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken falang de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice står valet mellan att stanna kvar med sin familj hos De osjälviska eller att vara den hon innerst inne är.
Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under den hårda initieringsfas som följer, döper Beatrice om sig till Tris och tvingas utkämpa strider mot sina medkandidater för att upptas av De tappra. Bara de tio bästa släpps in, de övriga tvingas leva utanför samhället som falanglösa. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Tris avgöra vilka som är hennes verkliga vänner och vad hon egentligen känner för sin mystiske instruktör, Four.
Tris bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först
Sidor: 362
Betyg: 10/10
Min åsikt: Jag var på semester när jag började läsa Divergent och resten av resan satt jag och läste boken i princip hela dagarna, detta betyder att boken både var spännande och underhållande att läsa. Det hände alltid något antingen roligt, ledsamt eller chockerande. Jag rekomenderar denna boken till alla, även om ni inte är ett fan av filmen är boken 10 gånger bättre, man brukar säga att boken alltid är bättre än filmen. Men det är enligt min åskigt inte alltid sant, men denna gången med denna boken måste jag säga att det vekligen var sant. Så sant att jag gärna skulle vilja läsa om boken mer än jag skulle vilja se om filmen! 

Dags för sommarlov!

Jag vet att jag har varit dålig med uppdateringen, men de senaste veckorna har varit ganska tuffa i skolan vilket har gjort att jag har prioriterat skolan istället för att blogga. Men nu har jag däremot sommarlov och ska försöka hålla igång bloggen med sommarböcker, filmer och serier. Det är på sommaren som jag brukar läsa mest och ska snart beställa lite nya böcker inför denna sommaren, jag har några idéer till mysiga sommarböcker. 

Så om ni inte vill missa recensioner och inlägg om mitt ganska tråkiga sommarliv, kika in lite mer nu för att hitta roliga tips och fina bilder! 

Teen Wolf Season 5 Trailer

Jag tror alla vet hur stort fan jag är av Teen Wolf och att det om mindre än 1 vecka har premiär, dessutom med "double premiere" med ett avsnitt på måndag och ett till på tisdag, gör mig helt uppspelt. Jag kan inte vänta längre, jag är otroligt spänd över denna nya säsongen!