Recension: Rio 2

RIO 2: PRÖVAR VINGARNA I AMAZONAS (Ola Forssmed, Pernilla Wahlgren, Kim Cesarion, Dogge Doggelito)
Handling: Nu är äntligen alla dina färgglada favoriter från Rio tillbaka i det galna äventyret Rio 2 – prövar vingarna i Amazonas! I Rio 2 är det en riktig djungel där ute för Blu, Jewel och deras tre småttingar när de beger sig från den magiska staden Rio de Janeiro långt in i Amazonas för att träffa hela tjocka släkten. Pappa Blu, som känner sig helt vilse, måste nu möta sina mest fruktade motståndare: svärfar och elaka Nigel, som är ute efter hämnd.
År: 2014
Betyg: 9/10
Min åsikt(SPOILERS): Jag tyckte filmen var rolig, underhållande och lite irriterande. Eftersom Jewells pappa och Roberto var så elaka mot Blu så blev jag lite irriterad, men det skulle antagligen vara så eftersom den var gjort att men blev det, annars var filmen otroligt kul och det var roligt att få en två:a av Rio 1 som jag älskade. Jag älskar animerade filmer och denna tyckte jag verkligen om!

Sessan #2

Nu kommer det; "du lägger upp bilder på sessan hela tiden!", jag vet. Men det råkar vara så eftersom Sessan är en bra modell, fina poser, gullig. Allt som krävs för att få en bra bild! 
 
Ännu en liten photoshoot med Sessan, jag har flera bilder men de får läggas upp någon annan gång (som alla mina andra bilder på henne också...). Men nu ska jag sluta skriva om sessan, igår var den årliga cykelfesten som hålls i denna lilla byn. Man cyklar och äter hos andra... b.l.a. (bara för vuxna, som tur är). Så jag och Sanna stannade hemma och tittade på Rio 2 som jag ska skriva en recension om lite senare idag, jag hoppas ni hade en bra Lördag, och förhoppningsvis får ni en bra Söndag också!

Sommarlov!

Det var ett tag sedan sist, eftersom jag nu har sommarlov så började jag med att slappna av och tänkte inte alls på att blogga, men nu! Nu är jag igång igen och har en lista med saker som jag är sugen på att blogga om. 
 
Filmer, serier, böcker, allt har jag på min lista och imorgon eller i övermorgon läser jag klart The Mortal Instruments: Stad av aska, så... det kommer lite recensioner, tips och ville se. Helt enkelt roliga saker som man vill veta på sommaren! Jag läser alltid extra mycket på sommaren. Så, håll utkik efter bok-recensioner, blandat med mycket annat såklart!