Strålande vårbild

Fått tidningen imorse? Alla bor inte på samma plats men min fina vän Sol, vann en tävling som gjordes på instagram, och kom i tidningen idag! Hon sa ja till att jag fick lägga ut det här och såklart vill jag ge ett stort grattis till både min bästa vän och wrecker! 
 
Glad påsk! Idag är det påskafton och jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill hänga med till mina kusier ikväll eller om jag vill stanna hemma, jag har något att bestämma mig om idag helt enkelt. Jag lade ut en säsongssammanfattning innan idag och tänkte göra det till en ny kategori, att göra en sammanfattning på någon serie som jag har tittat på, hur låter det? 

Serie: Bitten

BITTEN (Laura VandervoortGreyston HoltGreg Bryk)
Handling:  Elena Michaels trodde att hon lämnat en värld av det övernaturliga bakom sig när hon lämnade Stonehaven. Tills den natten då hon fick det mystiska samtalet från sin flockledare som ber henne att komma tillbaka. Så nu är hon på väg tillbaka, lämnar sitt liv som en vanlig fotograf i Toronto för tillfället och kommer återigen in i en värld av varulvar, regler om att skydda flocken och en man som hon har spenderat år med att försöka komma ur hennes system. 
År:  2014
Betyg: 9/10
Åsikter (SPOILERS!): Serien har blivit en av mina favoriter, det händer mycket och eftersom Elena, Clay och Philip har så mycket drama blir det en perfekt blanding av action och "kärleksproblem", det var synd att några i packen dog, men det gjorde också att man ville se mer och jag ville så gärna veta vad som hände att jag fortsatte titta, och jag ångrar mig inte! Det dåliga var att det är en kort "sommar" serie, som jag kallar det, det är bara 13 avsnitt i första säsongen, men det var 13 otroligt bra avsnitt, det hände alltid något och man blev aldrig trött på att se på den! Så ska en riktigt bra serie vara!
 
 

Recension: Dark Skies

DARK SKIES ( Keri RussellJake BrennanJosh Hamilton)
Handling: En familjs tillvaro förvandlas till en mardröm när en skrämmande utomjordisk kraft tar sig in i deras hem på nätterna. När det blir uppenbart att familjens barn är det huvudsakliga bytet och ingen tror dem, tvingas föräldrarna ta saken i egna händer för att rädda sin familj.
År: 2013
Betyg: 8/10
Min Åsikt: Jag tyckte att filmen var lite annorlunda, men det jag gillade med den var att det inte var en typisk ailen film, utan man fick se en nya sida inom utomjordingsgenren och jag gillade det. Filmen var inte helt perfekt, utan det var lite B ibland och slutet var ett otroligt dåligt slut eftersom det inte alls kommer en två:a, man ville helt enklet se mer men det är inte alls möjligt. Dark Skies var okej, men den kunde varit bättre. 
 

sessan

Jag bjuder på några somriga bilder av sessan som jag tog i veckan, just nu finns det inte så mycket att skriva om men tänkte lägga upp någon liten recension sedan på en skräckfilm jag såg på igår, förutom det är det nästan tomt i huvudet på mig. 
 
En till dag som jag antagligen kommer vara hemma hela dagen, nu är mina föräldrar hemma eftersom det är långfredagen, men min syster ska jobba så jag får väl ta och titta på någon serie eller film, kanske till och med läsa.

Recension: The Time Traveler's Wife

THE TIME TRAVELER'S WIFE (Eric BanaRachel McAdamsRon Livingston)
Handling: Första gången Clare träffar sin blivande make Henry är hon bara sex år gammal. Henry är trettiosex och dyker upp hemma hos Clare från ingenstans. Det visar sig att han lider av en minst sagt underlig sjukdom som gör att han kastas från tidsålder till tidsålder. Han är en tidsresande och som sådan lever han ett komplicerat liv. Under åren som följer fortsätter Henry att besöka Clare och slutligen blir hon förälskad i honom. Men det är inte förrän Clare fyller tjugotvå som hennes och Henrys tidsåldrar synkroniseras för första gången och i nutiden ser situationen plötsligt annorlunda ut. Clare känner igen sin tvillingsjäl och älskade, Henry har ingen aning om vem Clare är.
År: 2009
Betyg: 7/10
Min åsikt: Denna filmen var annorlunda, det är ingen vanlig romantik film utan den hade lite action och man blev till och med lite förvirrad ibland, men jag tyckte att den hade en bra handling och jag blev ledsen lite då och då eftersom vad Clare gick igenom. Det var en rörande film men det hände lite för mycket i den, därför fick den en sjua. Slutet var mest berörande för mig, jag ska inte berätta vad som hände, utan bara att man blir berörd och man blir ledsen av det. Men det var ändå ett bra slut. 
 

Pollenallergi?

Några bilder från tjejkvällen när vi var ute och gick med hundarna. 
 
Jag har inte så mycket att skriva om, förutom att jag tänkte lägga upp en filmrecension senare idag av en ganska gammal film som jag såg på i morse, jag har några filmer på kö för att se på och det var en av dem. 
 
Jag har verkligen börjat känna av min pollenallergi nu, det kliar i ögonen och i näsan så jag får hälla i mig tabletter, ögondroppar och nässpray. Det är också svårt att veta om jag har en förkylning på gång eller om det är allergi, eftersom jag har förkylningdhörsel och känner mig svag i musklerna. Jag får helt enkelt se vad det är. 
 

Boktips: House of night

House Of Night Serien | KÖP 
Handlign (första boken): Den är väldigt lik vår egen vardag, man går i skolan, fikar med kompisar eller har en nördkväll med Star Wars-filmer. Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet (japp, de är sjukt snygga), och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!
Betyg: 9/10
 
Jag har läst alla böcker i house of night serien och kan bara säga att man fastnar! Författarna är otroligt bra på att skriva och man kan inte sluta, det är ett måste att läsa!  
En negativ sak med denna serien är att man inte kan läsa alla på en gång, man måste vänta ett tag för att läsa nästa bok eftersom man lätt tröttnar på att det är samma människor, och att man får in allt på en gång i böckerna och kan inte riktigt hänga med vad som händer. 
Annars älskar jag dessa böcker, spännande, romantiska och otroligt mycket drama inom kärlek och död!
 
 

Gult tema

 
Nu kan man se hur påsken är utomhus också, vi blev klara med att pynta huset idag och nu är det grönt, gult och orangt i hela huset(inte riktigt hela) och det ser både fint och fräscht ut.
 
Om ungefär en timme kommer mina vänner och innan det ska jag ha gjort ett inlägg med ett boktips! Det var ganska länge sedan och jag känner för att ge er lite tips på att läsa nu på lovet. Så håll koll efter ett otroligt, bra tips!

Påsklov

 
Eftersom jag har lite brist på bilder så lägger jag upp några fina naturbilder från tunisien förra året. 
Påsklov! Jag har bara gjort någon liten plan denna veckan men framförallt är det att slappa och titta på serier och filmer. Jag har haft massor av prov och känner hur jag behöver lugna ned mig lite. 
 
Bland med slappa så ska jag imorgon ha en tjejkväll med mina finaste vänner, eftersom vi har gjort en deal att ge varandra påskägg så får de sina imorgon, fullt med godis och socker. 
 
Det var ett tag sedan jag bloggade, så jag tänkte "en ny start med en ny design" och gjorde såklart en ny och fräsch design nu till våren. Dessutom har jag och tänkt lägga upp lite boktips, det var ett tag sedan.