The O.C - Tips



The O.C är en otrolig upplevelse som jag verkligen rekomenderar som gillar t.ex. 90210 eller gossip girl. Jag verkligen älskade och älskar denna serien. Har alla säsonger hemma och jag verkligen älskar allt med den!
Man får följa Seth, Ryan, Marissa och Summers liv genom hela serien. Alla går igenom svåra saker, relationer och spänning. Ibland kissar man ned sig av rädsla eller skrattar av nöje. Jag rekomenderar den... verkligen!

Igår och idag.

Igår var jag min syster och min mamma i stan och letade efter julklappar. Jag hittade till pappa och min syster (hon vet vad hon ska få) Fast hon ska få en till sak som hon inte ska veta. 
Idag ska jag, mamma, pappa och min syster åka till väla. Köpa julklappar och titta på möbler på ikea, jag ska ju göra om mitt rum till större nu på jullovet. Då måste jag hitta några möbler som jag vill ha, även om jag redan vet vad och hur jag ska ha det. 

3 Dagar?

Är det bara jag som tycker att allt har gått så himla fort? Det känns nästan som igår när man började skolan efter sommarlovet. Jaja, det är bara att inse fakta. Livet går fort.
I alla fall så är det 3 dagar kvar? Jag kan verkligen inte fatta det alls! 3 dagar tills vi äntligen får veta våra stora julklappar! Jag längtar ihjäl mig, seriöst!
 

Bak tips.

Tänkte ge er lite tips om bakning, är inte helt bra på det själv. Det är därför jag har lärt mig av mina misstag. Det är alltid bäst att lära sig av sina misstag!
1: Om ni vill exprimentera, lär er hur mycet bakpulver det behövs för att den ska bli så stor b.l.a 
2: Gör receptet 1 gång innan ni ska göra den inför T.ex en fest, alltid bäst. tänk om tårtan blir äcklig och det bara är den ni har?
3: Baka aldrig när ni är stressade, ni jagar bara upp er själva och det blir inte roligt att bara efter det. 
4: Baka inte för svåra saker i början, om man vill börja med något litet. Gör en kladdkaka och exprimentera lite med den innan ni börjar  med t.ex. Cupcake.  
5: Ha roligt! Det är det bästa och viktigaste med bakning, baka aldrig bara för att ni måste! Gör det för att ni verkligen vill eller tycker det är roligt.

Resention - Breaking Dawn Del 2

Bella tror att Hennes, Edwards och Renesmees liv kommer att vara underbart till Irina tror att Renesmee är ett "barn som är farligt" B.l.a äter vampyrer, människor.. 
Volturi tror på henne och vill se till så der hon säger är sant, detta är en historia med krig, romans och spänning. Man tror saker som inte händer, helt klart värd att se!


Jullov!

Äntligen är det jullov! ar längtat såå länge efter det och nu är den här! 
Vem längtar inte till julen och nyårsafton?


I alla fall så har jag gjort en design idag och har nu 4 i kön, inte så många. Men ändå jobbigt, jaja. jag får göra en design varje dag...  ehh, nej. men jag måste göra någon varje vecka. 

5 dagar kvar!

Imorgon slutar vi skolan och vi behöver bara vara där tills kl 11, det ska bli riktigt skönt att bara slappa hela dagarna men det skönaste är såklart att ligga och titta på serier hela dagarna. 
Jag har tänkt börja med resentioner här på bloggen, alltså hur många stjärnor en film eller serie är osv...
Det är inte alltid roligt att blogga om ens egen fritid när man kan hjälpa andra välja en film(som jag oftast har problem med)
 
 

Igen... igen... igen!

Åhh, jag har börjat titta på One Tree Hill igen!
Jag vet, jag är verkligen beronde! Jag vet!
denna gången började jag på säsong 5, alltså inte från början. Men det är lika bra, lika spännande och lika otroligt ledsamt ändå!


6 Dagar Kvar!!!!

Är det bara jag som verkligen älskar spänningen inför Julafton? Det är säkert bara för att jag fortfarande är tonåring, om man tittar på ens mamma och pappa. Ded älskar bara att ge presenter(i alla fall mest). 
Jaja, man får tycka vad man vill och i min situation älskar jag julen och den vita blöta snön som ligger på marken ute i den kalla och fuktiga luften (försöker vara författarisk).

Om ni vill det eller inte, nu ger jag er lite tips om julklappar:
Om ni inte vet vad ni ska köpa till era föräldrar så kan ni ju bara fråga dem om en önskelista som de alla gör till oss, det är väll inte farligt att fråga dem. det är inte alltid lätt att bara hitta på saker till dem som dem kommer älska!
klipp och klistra! Om ni inte vill att era föräldrar ska lista ut vad de har fått direkt så klipp och klistra (tejpa) flera lager med julklappspapper. Man ser faktiskt igenom, det gjorde jag förra året.
Kom ihåg att skriva en liten lapp och sätta i julgranen, det är alltid lite roligare att få ett kuvert med någon dikt som rimmar tillsammans med den fina julklappen som ni har köpt.

Här igen!

Jag har lagt in en lite mer juligare design på bloggen nu och känner mig lite mer hemma. 
Julgranen kommer inte förren dagen innan julafton You Know. 

I alla fall så ska jag snart till skolan men ska delvis borsta tänderna, skölja flor och ta parfym men också skriva här.
Denna veckan slutar vi så ni kan räkna med mer bilder på Jullovet och med blogginlägg!