Recension: The Fault In Our Stars

THE FAULT IN OUR STARS (Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff)
Handling: Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem – och oss – på en oförglömlig resa.
Detta är en gripande och livsbejakande kärlekshistoria mot alla odds. Baserat på den bästsäljande boken av John Green om det roliga, spännande och jobbiga i att leva och att vara kär.
År: 2014
Betyg: 10/10
Min åsikt: Helt otroligt. Jag kan inte skriva mer än att detta är en av de bästa filmerna jag någonsin sett, inte bara det att man störtgrät i slutet utan att den har en handling som är gjord av guld! Karaktärerna är helt otroligt bra spelade och skådespelarna passar helt in i deras roller. Den hade allt, sorg, drama, romantik, allt man kan begära för en film som denna, nu är det bara att läsa boken också!

Filmkväll ikväll, kanske?

Jag vet inte vad man kan skiva. Det har inte hänt så mycket idag så det är ju inte så intressant att läsa hur min slappardag har gått, eller? Just nu är jag ensam hemma och tänkte att jag kunde lägga ut ett ganska tråkigt inlägg om min alldeles vanliga dag, men. Eftersom det inte kommer något bra på tv ikväll tänkte jag att jag kunde titta på The Fault In Our Stars. Nej, jag har inte sett den på Bio, eftersom ingen annan ville se den med mig. Så jag tänkte att jag kollar på den idag, så ni kanske får en recension på den imorgon, det vore intressant, ellerhur? 
Jag hoppas ni har haft en underbar dag! 

Recension: The Amazing Spider-man 2


THE AMAZING SPIDER-MAN 2 (Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx)
Handling: Livet leker för Spider-Man. För Peter Parker finns det inget bättre än att svinga sig mellan skyskrapor, njuta av hjälterollen och att umgås med Gwen. Men att vara hjälte har ett pris: endast Spider-Man kan skydda New York-borna från de superskurkar som hotar staden. När Electro dyker upp, ställs Peter inför en mäktig och mycket farlig motståndare och när hans gamle vän Harry Osborn återvänder, inser Peter att alla hans diender har en sak gemensamt: OsCorp.
År: 2014
Betyg: 10/10
Min åsikt: Helt fantastisk film, jag har alltid varit ett fan av dessa filmer, de är som gjorda för mig och denna gjorde mig helt stum. Dessutom spelade Emma Stone och Andrew Garfield sina roller helt galant, precis som vanligt! Den var spännande, den var ledsam och den var rolig. Vad mer kan man begära? Jag verkligen älskar The Amazing Spider-man filmerna, dock gillar jag inte slutet. Jag ska inte spoila för er men det gjorde mig otroligrt ledsen och jag vet inte hur det kommer gå i nästa film. Men, den är ju skriven så från början och man måste ju följa manuset. Så jag ser definitivt fram emot 3:an!


Serier jag tittar på just nu:

S4 - TEEN WOLF
Denna serien är bland mina topp 5, den är spännande och drama-aktig och jag älskar både karktärerna och skådespelarna! Spänning, komedi och drama. Om en serie har en blandning mellan de är det verkligen av mina favoriter, vilket denna serien verkligen är. Mitt favoritavsnitt av säsong 4, än så länge, är: 4x10. Den har action och man får veta mycket i den, vilket jag tycker är otroligt kul att titta på. 
 
GREY'S ANATOMY 
Jag har nästan precis börjat titta på Grey's Anatomy, jag kan inte säga att det är en av mina absolut favoriter men den är rolig att titta på och der finns många säsonger, vilket jag också gillar. Denna serien tittar jag inte på hela tiden, utan när jag känner för det sätter jag på ett avsnitt. Dem är absolut roliga och man lär sig mycket om olika sjukdomar, vilket jag tycker är ganska intressant. 
 
 
SWITCHED AT BIRTH
Jag har precis börjat titta på denna också, och än så länge tycker jag om den! Det är ett stuk av The Fosters som jag också tittar på och dessa serier är mysiga att titta på, lite mer för familjen och det är otroligt skönt, att faktiskt slippa allt action och bara titta på en familjeserie. Dessutom är Switched at birth speciell på ett bra sätt, det är inte som alla andra serien i denna genre, utan speciell, vilket är väldigt kul!
 
 
 

Miss Franchie

Detta är hur jag såg ut idag, klocka och min söta topp med en bulldogg på (jag som älskar bulldoggar), blåa jeans och lite andra smycken. Vardagligt med även festlig. 
 
Jag har tänkt börja med dessa inlägg lite mer nu, visa vad jag har på mig och bara dela med mig av modetips och sånt spännande och roligt. Men om man bortser från mina idéer till bloggen har jag haft en ganska lång och ja, tråkig dag. En vanlig skoldag helt enkelt! Jag hoppas ni har haft en underbar dag men nu ska jag fortsätta att hitta på idéer till bloggen..

Italien 2014

Nu i sommar har jag - bland annat - varit i Italien, och här ovanför kan ni se några bilder från våran mysiga resa. Det finns ungefär 300 bilder därifrån så jag kommer definitivt visa mer, men detta får vara bra för nu. I alla fall så har har också fyllt år.
Jag är nu 15 år och med det har jag börjat skolan igen.
 
Men, vi började förra veckan och i helgen blev jag förkyld, som alltid, och nu har jag varit hemma i 2 dagar, imorgon tänkte jag gå tillbaka till skolan igen för att inte missa för mycket. Så ja, detta var ett inlägg med en sammanfattning av mina sista sommarveckor, jag har inte skrivit på länge och det är jag medveten om. Men ibland får det bli lite pauser!