Dags för en uppdatering!

Ny Design! Jag tänkte för några dagar sedan att jag behövde en ny design nu när det börjar bli höst och japp, nu är den uppe. Den efterlängtade designen! Precis som slutet av sommaren och början på en regnig höst!
Annars så tänkte jag att jag kunde titta på någon film ikväll med lite te och tända ljus, vi får se vad som händer och vad jag vill göra när det väl blir mörkt.
 
 
 

Vill läsa: The Maze Runner & Divergent

 
Jag har hittat 2 nya böcker som jag vill läsa: The Maze Runner och Divergent. 
Båda verkar oroligt bra och det är ett plus att båda böckerna kommer ut som filmer 2014, dessutom är det böcker i min smak. Jag fick "City of Bones" av min syster på min födelsedag som jag också verkar jätte bra, men jag måste läsa ut den jag håller på med just nu som heter Warm Bodies och båda The Vampire diaries böckerna innan jag kan läsa den. Så jag har mycket att göra men det är otroligt roligt att längta efter något!
 

Söndag är för nära måndag.

 
Man måste ju njuta av den lilla helgen man har, även om den är för nära måndag pch måndag är så långt ifrån fredag. Jag tänker bjuda på en bild som jag har tagit i bilden och fixat i mitt nya photoshop. Som jag förresten fick i present i onsdags, också mycket annat som jag inte orkar rabbla/skriva upp. (bland annat en lampa till mitt rum). 
I alla fall så har helgen varit bra, även om den är så himla kort! Igår kom mina kusiner och hälsade på, med sina hundar, vilket Sessan inte tyckte så mycket om. Hon var ganska duktig ändå om man bortser ifrån henne gälla skall.
 
 

D E M I & Stars Dance

Såklart finns det nya album på min Spotify lista, D E M I gjord av Demi Lovato och Stars Dance av Selena Gomez. Båda är otroligt bra artister som började med Disney och man kommer ihåg dem som Disney stjärnor som har växt upp!
 
 

Serie och tända ljus.

Nu ska jag sätta mig och titta på serier och ha tända ljus, imorgon kommer det gäster till oss för att fira min födelsedag i förtid - jag fyller år på onsdag - och jag kan inte vänta tills jag får öppna paketen. Jag brukar få pengar eller något annat roligt, det kommer bli ännu mer spännande tills på onsdag då jag får presenter av mina föräldrar. Men just nu ska jag bara slappna av och titta på serie, det bästa som finns är att slöa och lata sig.
 
 

Tunisien 2013

För ett tag sedan på sommarlovet var jag och min familj i Tunisien och bara hade det skönt, även om sola och bada inte är det roligaste att göra i en hel vecka var det bara avslappning vilket man måste ha någon gång ibland. Jag tog såklart några - eller många - bilder:
Flygplanet:
 
Påväg till hotellet:
 
 
Utsikt ifrån rummet:
 
 
 
 Det var bara några av många bilder...