Ny design - Vinter 2014

Ännu en ny design! Jag ville få upp något nytt nu till vintern, något mer höstigt och juligt än den förra jag hade (vilken då var en sommardesign). Jag hoppas ni tycker om den lika mycket som jag! Ett + att Dylan O'Brien är med i headern, ellerhur? 
 
 

Första Advent

Idag är det första advent och är det bara jag som älskar att se ljusstakar och stjärnor i alla fönster? Julen är otroligt mysig enligt mig så jag kan inte vänta till Julafton! 
 
För att inte skriva alltför mycket om jul så tänkte jag gå in på att jag snart - i Januari, februari - ska välja gymnasie! Jag går ju i nian och jag har definitivt ett svårt val framför mig. Dans, humanistiska eller samhäll? Eller något annat? Det är ett tufft val och som jag ska välja om ungefär 2 månader, så jag har mycket att tänka på.
Har ni några roliga tips? 

Winter is Coming

Snart är det vinter och om några veckor är det Jul, enligt mig har det gått väldigt snabbt. Det känns som om det var Augusti förra veckan...Nej, kanske inte men det var inte längesedan man började ta på sig vinterjackan. På grund av detta så tänkte jag att jag skulle bjuda på en liten vinter-inspo, det är alltid mysigt med bilder från vintern så man börjar längta, ellerhur?
 
Jag vet att jag inte är så duktig på att vara aktiv här på bloggen, men då och då lägger jag upp inlägg. Jag ska försöka bli lite bättre med detta, dessutom tror jag att det kommer upp en recension på en film, serie eller bok lite senare, vi får se.
Bilder (x)

Recension: The Maze Runner

THE MAZE RUNNER (Dylan O'Brien, Thomas Sangster, Will Poulter, Kaya Scodelario)
 Handling: I actionthrillern "The Maze Runner" vaknar Thomas upp instängd i en gigantisk labyrint. Han är inte ensam och den enda chansen att ta sig ut levande är att samarbeta och pussla ihop de ledtrådar de hittar, som verkar leda till en organisation som kallas W.C.K.D.
År: 2014
Betyg: 10/10
Min åsikt: The Maze Runner. Otroligt bra och med otroligt bra sådespeleri, Dylan gör - som alltid - ett fantastiskt jobb och detsamma med alla andra. The Maze Runner hade allt en thriller ska ha och den var så fantastiskt bra att jag inte behöver tänka innan jag rekomenderar denna till alla, nu är jag såå spänd över den andra filmer i denna triologin. The Scorch Trials.