Beautiful Creatures - Recension

 
Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt. - SF Bio
 
Filmen var väl bra men det är en sådan film som man ser en gång och sedan får det vara, jag tycker att man knappt kom in i filmen innan den slutade och handlingen var inte den bästa, dessutom var slutet väldigt dåligt och gör så det känns som om det kommer en 2:a, vilket kanske är bra.
 
 
 
 

Duschad och klar för Beautiful Creatures

Jag har precis duschat och nu är jag redo för att titta på ännu en film, denna gången blir det Beautiful Creatures som jag har ganska stora förhoppningar på, jag får helt enkelt se om den är lika bra som jag tror att den är. 
 

Warm Bodies - Recension

 
Efter att ha återupplevt en tonårspojkes minnen efter att ha ätit upp hans hjärna gör R ett oväntat val som blir början till en spänd, tafatt och konstigt relation med offrets mänskliga flickvän. Julie är en frisk fläkt av färg i det övrigt trista och grå landskapet som omger R. Hans beslut att beskydda henne kommer att förvandla inte bara R, men hans död, och kanske hela den livlösa världen. - SF Bio
 
Denna filmen gjorde mig chockad, jag tycker att filmen är riktigt bra, det är en sådan film som efter att man har sett trailern så tror man att hela filmen är B. Men det är inte sant, inte denna gången, filmen hade en bra handling och jag älskar hur R skyddar Julie under hela filmen, jag rekomenderar verkligen denna för personer som älskar romantik men också action filmer!
 
 
 
 
 

Godmorgon & Nya låtar

Jag vaknade ungefär klockan 9 och nu sitter jag och undrar om jag ska titta på en film eller något avsnitt av... någon serie, har såklart svårt att välja, typiskt mig. 
 
Jag vill också dela med mig av några låtar ifrån spotify som har mitt intresse just nu, man måste ha lite nytt att lyssna på nu på sommaren även om jag knappt får någon sol hemma hos mig...
 

Filmer att Titta på:

Jag gillar att ge tips på filmer och därför ska jag ge lite tips på några tjejfilmer som man måste titta på, jag vet att det kan vara irriterande att vilja titta på en bra film men man hittar bara samma gamla filmer som man har sett på tusen gånger, här komer lite tips:
Dear John
 
 
A Walk To Remember
 
 
The Notebook
 
 
Alla 3 filmer är skrivna av Nicholas Sparks som är en otrolig författare, alla filmerna är också kärleksberättelser och när man väl har sett dem vill man se dem om och om igen.

After Earth - Recension

För någon vecka sedan tittade jag på After Earth på bio och tänkte skriva en recension om den spännande filmen:

 
 
General Cypher Raige återvänder från ett långt uppdrag och försöker ta igen den tid han förlorat med sin son, 13-åriga Kitai. När deras skyttel skadas då de hamnar i ett asteroidbälte, tvingas de nödlanda på jorden. Det har gått tusen år sedan människan tvingades att lämna jorden för Nova Prime. Planeten är nu en främmande och fientlig miljö. Cypher ligger svårt skadad i vraket efter skytteln och sätter sitt hopp till att hans son kan finna nödsändaren någonstans i den ogästvänliga terrängen. Kitai har alltid velat visa att han är en soldat som sin far. Nu får han möjligheten. - SF Bio
 
Filmen var otroligt spännande och den hade en bra handling, jag tycker också att det är väldigt roligt med Jaden och Will Smith som spelar pappa och son i filmen precis som dem är i verkligheten, jag kan inte skriva mer än att man måste se en sådan bra film som denna är.