lyssnar på musik...

Jag sitter och tänker på New York, hur roligt det ska bli att åka dit. Harb någon varit där och verkligen älskat det? Jag tror i alla fall att jag kommer att göra det, mest flygtuen som ska vara i undefär 10 timmar dit och tillbaka 9 timmar. 
Jag lyssnar också på musik och lite sånt... har ganska tråkigt faktiskt! :)
Ni får en liten sång om New York som jag älskar! :D
 
 

Godnatt...

Ska snart gå och lägga mig men tänkte bjuda på några bilder från weheartit men fixade av mig! Godnatt!


Klänningar

Jag älskar klänningar och såklart tittar jag på weheartit efter snygga klänningar :) här kommer en klänning som jag verkligen skulle vilja ha!


Tatueringar

Sitter och tittar på tatueringar, hittar många fina. Jag vet inte själv om jag vågar tatuera mig... Jag ät en liten fegis... Min syster vill gärna tatuera sig, jag skulle också vilja ha någon tatuering :) Här kommer några bilder med en snygg tatuering! Från weheartit.com


Solar...

Sitter i solen och tittat på kaninerna, jag skulle aldrig tänka mig att bo i den där fula buren som pappa själv har byggt... I alla fall så lyssnar jag och mamma på musik, hur det det funkar vet jag inte men hon säger inget i alla fall! :D


Snart!!

Jag ska snart hå och lägga mig men jag behöver ju göra ett inlägg på min blogg först! :) Snart ska vi åka iväg på semester, jag är inte så nervös men längtar verkligen tills vi ska flyga!! Ni får en rolig bild från weheartit.com!


Skriver, Skriver och Skriver

Jag kan kan knappt fatta att jag redan har skrivit 2 kapitel på min novell idag (om ni vill läsa den så skriv en kommentar med er mejl så skickar jag den till er)
Jag har 5 kapitel att skriva tills nästa vecka.. det är riktigt svårt men jag har skrivit 2 idag och imorgon ska jag ha en skrivdag så då hoppas jag att alla kapiterna blir klara.. :)

Lagar mat, städar, tvättar...

Okej, jag är verkligen som en hemmafru nu! Jag städar och tvättar kläder och diskar och sätter på diskmarskinen. Jag gör allt känns det som, jag har inget emot att göra det heller. Mamma blir jätteglad när jag gör det så ja.. Det är verkligen värt det! :D 

America's funniest home videos

Nu tittar jag och min syster på America's funniest home videos Riktigt roligt program! Vissa videor är svåra att se för att man själv får ont när man ser andra som får ont.... Men annars är det riktigt roliga videor där ;) I alla fall ska vi äta kinamat sen, mamma ska bara hämta maten och sen kan vi börja äta.


Dåligt väder..

Idag är det riktigt dåligt väder, jag är sjukt trött av detta vädret, gäspar typ hela tiden ju! :( 
Det regnar och blåser, riktigt uselt väder på ett sommarlov menmen, snart ska vi ju till New York och där är det typ 30 grader varje dag. Det är sant! :D
Tumblr_m6v4ma0mbi1qh7wudo1_500_large
Bildkälla!

One Tree Hill

Alla vet ju att jag är beroende av One Tree Hill, speciellt Naley som är mitt favorit par. Jag älskr verkligen One Tree Hill och skulle gärna vilja göra en blogg om dom men jag hinner inte. Jag har 3 novellbloggar och denna, det är ganska jobbigt att bara hinna med det.. 
I detta inläggen beskrev ajg bara om hur mycket jag älskar One Tree Hill, normalt va? ;)
Love! <3

Resefeber

Nu kan jag rekänna att jag har fått resefeber, snart ska vi till New York och jag har inte haft resefeber än men nu är det här! ;)
Jag är riktigt spänd över att flyga, vem älskar inte att flyga liksom?
Airplane-beautiful-color-cute-lens-flare-favim.com-456703_large
Bildkälla!

Dagar, dagar..

Har inte bloggat på några dagar nu och det är för att jag inte har hunnit men jag ska börja igen! :D 
Ja, det finns inte så mycket att skriva, jag har varit hemma, ute, med vän och lite olika som jag oftast gör på en sommarlovsdag!
I alla fall så har jag och min syster fått biljetter till Justins Believe tour!!!! BELIEVE TOUR! 
Guuuuuuuud jag kan inte sluta tänka på hur han kommer uppträda och allt som kommer hända nästa år.. i april... 
Tumblr_m6r6touhdo1ranxmko1_500_large
Bildkälla!
 
 

Såå kul..

Idag har jag ärligt talat inget att göra, eller jo. Titta på One Tree Hill som jag snart ska men det är fint väder ute och jag har ingen att vara med eller något att göra. (jag hatar att sola) 
Trist dag förutom att jag kan titta på One Tree Hill...
Tumblr_m4svzcdao51rx4qr3o1_500_large
Händer mig ofta ;)
Bildkälla!

Ny design!

Designen är äntligen uppe, eller ja.. headern...
Nu är det med One Tree Hill i, min nya hobby"One Tree Hill tittande" :D

Varmt, varmt och varmt...

Idag är det varmt... Äntligen! :) Nejdå, det har varit nästan varmt hela veckan. Lite regn och sånt men man kunde gå ute utan jacka! 
Det finns inte så mycket att säga om vad jag har gjort idag utan att tittat på One Tree Hill, varit ute. Tvättat, och lite sånt som jag brukar göra... Min vardag.. typ
Tumblr_m6jz6jxtti1qipvdao1_500_large
Bildkälla!

Bethany Joy Lenz | Feel This, Bethany Joy Lenz | Halo

 
En helt otroligt artist som också är med i One Tree Hill, hon har fantastisk röst och jag skulle faktiskt vilja bli som henne. En skåderspelare och artist (min dröm) 
Detta är också en bra låt av henne, som sagt älskar jag hennes röst, rockig men kan ändå vara helt sårande och helt underbar. 
Bethany Joy Lenz eller Bethany Joy Galeotti...

Fint väder idag

Är på väg mot stan nu, med hela familjen. Just nu är det fint väder men dom sa att det skulle bli åska idag så vi får se... Jag bloggar på mobilen nu, jag kan ju inte direkt ha med mig datorn i bilen....
 

Lång dag.. eller inte..

Ska snart gå och lägga mig men måste såklart skriva här först, idag har varit en normal dag. Den var lång och tråkig.. vad skriver jag egentligen? Dagen har varit perfekt, jag har suttit inne hela dagen och tittat på One Tree Hill. Idag har jag tittat på.... 12 avsnitt och jag är på säsong 3! Längtar tills imorgon när jag får titta på ett nytt avsnitt. Det händer mycket nu!
Tumblr_m6d67y9zta1qa2mmdo1_500_large
Jag tror att jag kommer att börja göra "dagens OTH bild" :D