Snart Godnatt.

Jag ska titta på ett avsnitt av Hart Of Dixie innan jag går och lägger mig, det har varit en rolig kväll och jag har hunnit med att skriva ett kapitel idag. Det var målet jag hade för idag, jag förbättrar mig på att uppdatera min novellblogg. Det funkar att skriva mer och mer varje dag, jag får suget tillbaka nu. 
Ni får några bilder som jag tog imorse, jag hinner inte fixa alla andra som jag har tagit idag.
Jag bakade muffins igår, fast dem blev inte så goda som jag hade tänkt mig. 
 
 

Tips - Youtube stjärnor.

Only1noah
TylerWardMusic
AlexGMusic7
 

ENJOY!
 
 

Fest, skriv och design

Bra blandning va? Min syster fyllde år i onsdags men vi har den festen idag, jag ska skriva på novellen för att jag verkligen MÅSTE förbättra mig. Jag ska göra design för att jag verkligen inte vill att alla ska vänta så länge. 
Ganska mycket att göra men med lite tid, verkligen roligt. 
Dessutom ska jag också titta vidare på Hart of dixie och sedan ska jag fotografera.
 

Bilder från idag.

Innan idag hade jag inget att göra så jag tog 3 bilder som jag mer än gärna visar upp.
 
Nu ska jag se på Hart Of Dixie och kanske några andra serier, dessutom. Min Favo i The X Factor kom vidare: Isak!
Många andra bra kom också vidare men det var dåligt att J.E.M kom i duellen! 
 

Fredag!

Äntligen dagen man har längat efter hela veckan! FREDAG!
Ikväll kommer jag titta på X Factor och Hart Of Dixie men också skriva på novellen och göra design, inte så lugn fredag kväll. Ellerhur?
 
I alla fall så lovade jag mina läsare att bli klar med ett kapitel idag ochg jag måste göra klart designen någon dag denna veckan. Who Sad Live Wasn't Hard?

Träningsvärk?

Jag har verkligen ont i mina armar! Jag har någon slags träningsvärk som håller i för länge?
Det är vekligen inte roligt, jag vet inte ens vart jag har fått det ifrån. Säkert idrotten men vi har inte gjort något som är så himla jobbit för armarna. 
 
I alla fall så har detta också varit en ganska vanlig dag, 1 av mina kompisar är tillbaka i skolan som är ett plus men ett minus är att jag är riktigt trött på både kvällen och morgonen. 
I don't know why! 
Varje kväll somnar jag ärligt talat typ i soffan och varje morgon tyckte jag att sängen är min bästis, haha. Allt roligt händet tydligen med mig denna veckan. 
PSST! Jag ger er ett tips på en låt som jag hittade för några dagar sedan: 
 

Godnatt.

Det har varit en ganska vanlig dag, förutom att mina 2 kompisar jag brukar vara med inte är i skolan så jag får vara med alla andra. Såklart saknar man sina vänner när de är borta men det är alltid bra att skaffa nya vänner också!
 
Det är inte ofta jag kikar in här men just nu har jag inte tid, delvis har jag massor av designer att göra. Läxor och helt enkelt bara min fritid. 
Men när jag väl skriver här vill jag göra det ännu mer, såklart!