Vill läsa: Shatter Me

SHATTER ME (TAHEREH MAFI)
Hanling: Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu.
Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem.
År: 2012
Jag tycker att Shatter Me - Rör Mig Inte! på svenska - verkar bra och i min smak, det finns så många böcker som handlar om sjukdomar och denna är en av de, men den verkar också vara annorlunda vilket jag tycker vekar vara intressant. Hela berättelsen gör mig intresserad, hur hon är ensam och har speciella krafter som gör att hon har blivit inlåst, så hon inte ska skada någon. Jag har några böcker i kö just nu, och denna är en av de!
 

Recension: The Other Woman

 
THE OTHER WOMAN (Lesliey Mann, Cameron Diaz, Kate Upton)
Handling: Carly upptäcker att hennes nya pojkvän Mark inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru (!), Kate. Carly och Kate finner varandra direkt och upptäcker ganska snabbt att Mark är otrogen även med en tredje kvinna, Amber. De tre kvinnorna blir en otippad kompistrio som bestämmer sig för att hämnas ordentligt.
År: 2014
Betyg: 7/10
Min åsikt: Filmen var bra! När man kom in i filmen blev den bra medan början var lite seg, man skrattade lite då och då men det var inte världens bästa komedifilm, en perfekt film för en tjejkväll med lite romanik, humor och roliga tricks som de gjorde mot Mark. Om man har tid över är detta en bra film att se, men inte ett måste! 

Biokväll

Igår var vi i stan hela dagen, bokstavligen, vi åkte in med skolan och stannade kvar efter skolan. Det var otroligt kul att umgås med mina bästa vänner en hel dag i stan och dessutom gå på bio på kvällen, det kommer upp en recension på The Other Woman senare, jag tyckte att den var helt okej, även om den var lite seg i början! (en liten sneak peak på recensionen)
 
Fredag! Ikväll kommer finalen av Let's Dance som jag och mamma brukar titta på varje fredagkväll med varmt te, vi båda hejar på Benajmin och Sigrid, de är otroligt duktiga och dansar väldigt bra ihop. Vi får se vilka som vinner ikväll! 

Magnolia

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder på en... magnolia? Tror jag, den är planterad i våran trädgård och har börjat blomma, varför inte ta några  foton när man har chansen? 
Imorgon åker jag och mina vänner in och tittar på bio, The Other Woman, så det kommer antagligen upp en recension på den i helgen. Det ska bli en liten tjejkväll för oss, tillsammas med en komedi. Vi åker in direkt efter skolan och går runt lite i stan tills bion börjar, en perfekt kväll! Om det inte regnar, vilket det inte ska så vi får hålla tummarna! 

Vill se: Walk Of Shame

WALK OF SHAME (Elisabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs)
Handling: En reporters dröm om att bli nyhetsankare äventyras efter ett one-night stand som lämnar henne strandsatt i centrala LA utan telefon, bil, ID eller pengar - och hon har bara 8 timmar på att ta sig till den viktigaste anställningsintervjun i hennes liv.
År: 2014
Premiär: 2 Juli 2014
Jag tycker att denna filmen verkar otroligt rolig och passar min humor perfekt, dessutom älskar jag Elisabeth Banks, hon är en otroligt bra skådespelare och är med i många bra filmer. Jag tror hon kommer göra denna filmen otroligt bra och jag längtar till den släpps i sommar, ett måste på bioduken!

Me, My Friends, and I

Idag har varit en normal dag, skola, skola, skola och plugg, snart ska jag ta och träna lite och sedan... får vi se, jag kommer antagligen sätta mig i soffan och kolla runt lite på mobilen, lat som jag är, innan resten av familjen kommer hem och maten börjar lagas. 
 
Ikväll blir det såklart inget kul på tv så det får bli någon film eller serie, jag har några till filmer i kön nu så jag får ta min tid och titta på några filmer, jag har en dansfilm som jag är intresserad av. Vi får se om den är bra!

Serie: Teen Wolf S3a & 3b

TEEN WOLF S3a & 3b (Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden, Crystal Reed)
Handling: Serien handlar om tonårskillen Scott McCall, som är en helt vanlig kille tills han en dag blir biten av en varulv i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter inom bl.a. styrka, hörsel och snabbhet. Scott får hjälp av sin bästa vän, Stiles Stilinski, med att dölja sin hemlighet och anpassa sig till sitt nya liv, han får även hjälp av en annan varulv, Derek Hale.
År: 2013, 2014
Betyg: 10/10
Mina Åsiker (SPOILERS!!): Hela säsong 3 har varit helt underbar! Det har hänt nytt hela tiden och man har aldrig tröttnat på att samma saker händer hela tiden, de ger oss nya karaktärer och ger oss ny spänning varje avsnitt. Första gången jag såg denna serien (S1) var den sådär, den var inte så bra gjord. Men efter varje avsnitt har den blivit bättre och bättre och nu är den både spännande, mystisk och romatisk! Den har komedi i sig vilket gör att man i varje avsnitt får en rolig upplevelse. MEN gillade jag inte att både Aiden och Alison dog i slutet av säsongen, de var en del av serien och det gjorde mig otroligt besviken att se de försvinna. Men, det kommer nya karaktärer i nästa säsong. Som börjar den 23 Juni igen. Vem längtar?

Color with black

Lördag! Ikväll ska mina föräldrar bort och min syster ska ha en kompis över, så det blir bara jag, antagligen kommer jag sitta i soffan och titta på serien hela kvällen, eller kanske också en film. Men det får bli något där jag kan slappa och stoppa i mig lite godis! 
 
 

Vill se: The Maze Runner

 
THE MAZE RUNNER (Dylan O'Brien, Will Poulter, Thomas Brodie-Sangster)
Släpps: 19 December 2014
Jag har velat se denna filmen länge och jag kan inte skriva mer än att jag längtar! Dessutom älskar jag Dylan O'Brien och kan inte vänta till jag får se honom i ännu en film, den verkar vara bra gjord och har mycket av både action och mysterier, den verkar bra och jag får se om jag tycker om den i september när den går på bio! Jag tänkte gå med mina vänner och se den, vi får se om den är värd att se!