Baby, it's not snowing outside

Bilderna är på Sessan förra vintern, eftersom vi inte har fått någon snö än är det helt omöjligt att ta fina snöbilder med Sessan. Så det fick räcka med bilder från förra året. Är det bara jag som tycker att man borde få snö hela December? Vi brukart få snö i... Januari, jag vill gärna ha den mysiga känslan när man tittar ut på Julafton och ser snö ligga på taken. Men nej, inte än i alla fall. 
 
Nog med negativitet, idag är det äntligen lördag igen! Jag ska inte göra något speciellt idag förutom att plugga lite till prov och göra lite uppgifter från skolan, såklart ska jag också slappa och titta på serier som jag inte har hunnit med i veckan. Dessutom, vad tyckte ni om vinnaren av Idol 2014? Jag tycker det var helt rätt, Lisa hade bäst röst och det var helt klart att hon skulle vinna!

Recension: Mycket Mer Än Så

Mycket mer än så (Sarah Dessen) / KÖP
Handling: Auden är perfekt. Den perfekta dottern, den ansvarsfulla systern, den duktiga eleven. Men hon känner sig instängd av alla kvar och hon har inte haft något socialt liv eller sovit en hel natt på flera år. När hon blir erbjuden att tillbringa sommaren hos sin pappa och hans nya familj i den lilla staden vid kusten, tackar hon ja. Hon får ett sommarjobb i en klädbutik och plötsligt händer någonting. Hon får lära sig om hur tjejer pratar och beter sig, om vänskap och om kärleksbekymmer. Så möter hon Eli, en ensamvarg som också har svårt att sova om nätterna. Det blir sommaren så allt förändras. 
Sidor: 413
Betyg: 7/10
Min Åsikt: Jag älskar Sarah Dessens böcker, hon skriver med inlevelse och perfekt för ungdomar som älskar att läsa. Men detta var inte den bästa boken som hon skrivit, utan den var lite seg ibland och man tröttnade på att läsa den lite då och då. Däremot när den kom igång så satte man och läste så länge man kunde, den har en vacker och romantisk handling som gör att man inte vill läsa klart den. Jag säger alltid att Sarah Dessens böcker är perfekt för sommarläsning så om ni vill läsa en sommar så ta och läs denna eller någon annan av Sarah Dessens böcker! De kommer inte göra er besvikna!