Tips på serie - The Fosters

 
The Fosters | 10/10 (Sherri Saum, Jake T. Austin, Maia Mitchel)
Serien handlar om en fosterfamilj som tar hand om barn i alla åldrar, de lesbiska paret Lena Adams och Stef Foster har i början 2 foster barn (Mariana och Jesus som är tvillingar) och en son (Brandon) som är från Stefs gamla äktenskap. Under första avsnittet får Lena och Stef ta hand om en tonåring som heter Callie som har haft en svår uppväxt, Callie har en lillebror, Jude, som hon räddar från deras gamla fosterfamilj. 
 
 
Min åsikt:
Denna säsongen har 13 avsnitt och i alla avsnitt händer något nytt och spännande, man kanske tror att den är lite udda eftersom det är ett lesbiskt par in den. Men för mig spelar det ingen roll och serien i sig är riktigt bra! Jennifer Lopez är en av producenterna och det var det som gjorde att jag tittade på den från första början, och jag blev helt fast i den. 
Detta är en av mina favoritserier, jag tycker inte att man ska döma den för att den är lite udda. Serien är mysig och perfekt på ett höstlov eller när man är sjuk. Testa och se om ni gillar den!
Det kommer fortsättning på säsong 1 den 13 Januari 2014.

 

Slappa hela höstlovet

Jag sitter just nu och slappar medans jag lyssnar på lite musik, har också läst lite i boken som jag läser just nu(se i menyn), men viktigast av allt sitter jag och pustar ut över att det är höstlov i en hel vecka! Det ska bli skönt att få slappa varje dag med min pjyamas på... hela dagen.
Kanske inte världens roligaste inlägg men funderar på att lägga ut något tips på en serie, det var ganska länge sedan jag la ut något om serier. Vi får helt enkelt se vad jag gör.
 

Recension - The Mortal Instruments

 
The Mortal Instruments | 10/10
På en nattklubb i New York blir Clary vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär svärd och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Offrets kropp går upp i rök och det verkar bara vara Clary som kan se vad som händer. Dagen efter försvinner även hennes mamma spårlöst. Det visar sig att tonåringarna är Skuggjägare, ett släkte vilkas uppgift är att försvara mänskligheten mot demoner, och att Clarys mamma har burit på en hemlighet - även hon är en Skuggjägare. En helt ny värld av demoner, vampyrer och varulvar öppnar sig för Clarys ögon.
 
 
Min åsikt:
Jag tycker att denna filmen var spännande, romantiskt och otroligt bra! Jag verkligen älskar paret i denna filmen, Jace och Clairy är ett sött par och därför tycker jag inte om det som händer i slutet så mycket... Men varför inte vänta på andra filmen och se hur det blir? 
Denna filmen får 10/10 för att den har bra handling, är en bra action film och har ett bra flyt genom hela filmen, det är aldrig tråkigt. Vilket är ett stoort plus! 

Ny musik

Jag tänkte ge lite tips på lite ny musik som jag har hittat, just en låt på ett album är min favorit och jag verkligen älskar stämningen man får av den. Lyssna och se vilken som är eran!
 

Höstdesign?

Ny design är uppe på bloggen och jag kan säga att jobb ger verkligen resultat, den är lite mer höstig än den andra var och jag älskar ju att fota och designa efter hösten när det är höst och efter sommarn när det är sommar. Så jag är väldigt nöjd med den. 
Imorgon blir det av till tandregleringen för att ta bort tandställningen! För ungefär 2 år sedan satte jag på den och imorgon åker den av, det känns otroligt bra att slippa den och jag är väldigt nyfiken på hur mina tänder ser ut utan en stor metalltråd i vägen. Vi får väl se hur det blir!
 
 

Höstbilder med Sessan

Imorgon är det torsdag... igen? Tiden går snabbt och det känns som det bara var någon vecka sedan vi började skolan igen efter sommarlovet, är det bara jag som tycker det är liitte jobbigt? 
I alla fall så tog jag en runda med Sessan innan idag, såklart tog jag några höstiga foton som jag gärna vill dela med mig av, annars har jag en recension att göra på Fast And Furious 6 och i helgen ska jag se på The Mortal Instruments så ni kan räkna med en recension på den med!
 

 
 
 

Vill läsa - Böcker på Engelska

 
Beautiful Disaster
 
(KÖP)
Abby Abernathy doesn't drink or swear and she works hard. Abby believes she has created enough distance between her and the darkness of her past, but when she arrives at college, her dreams of a new beginning are quickly challenged by the university's walking one-night stand. 

Travis Maddox, handsome, built, and covered in tattoos, is exactly what Abby needs - and wants - to avoid. He spends his nights winning money in a floating fight club, and his days as the notorious college Lothario. A disaster waiting to happen...

Intrigued by Abby's resistance to his charms, Travis tricks her into his life with a simple bet. If he loses, he must remain celibate for a month. If Abby loses, she must live in Travis' apartment for the same amount of time. 

Travis has no idea that he has met his match.
Or that this is the start of an obsessive, intense relationship that will lead them both into unimaginable territory...

 

Anna and the french kiss

 

(KÖP)

Anna can't wait for her senior year in Atlanta, where she has a good job, a loyal best friend, and a crush on the verge of becoming more. So she's not too thrilled when her father unexpectedly ships her off to boarding school in Paris - until she meets Etienne St. Clair, the perfect boy. The only problem? He's taken, and Anna might be, too, if anything comes of her crush back home. Will a year of romantic near-misses end in the French kiss Anna awaits? 


Jag kan inte vänta tills jag köper dem och läser dem, båda verkar riktigt bra och det är också ett plus att båda är på engelska, jag älskar att prova nya saker. Dessutom har jag hört att böcker faktiskt är bättre på engelska?


Dessertmästarna

Just nu sitter jag och tittar på Dessertmästarna, det kan ju inte bara vara jag som blir otroligt sugen på sötsaker när man tittar på program där det bakas massor av efterätter och gott? Som tur är så ser det inte så gott ut idag så det är ju ett plus.
Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen på sistonde men jag har inte hunnit med, det är ganska mycket i skolan nu och så har jag ju min fritid att hänga med på också. 
Som slut så tänkte jag ge en chockerande nyhet, tandställningen åker av på Fredag! 
 
 

Who's gonna save us tonight?

Den känslan man känner när man vaknar på morgonen och inser att det är fredag, äntligen är det fredag och det känns som att det kommer bli ett bra slut på veckan. Ikväll blir det Idol och mamma-dotter kväll. Min syster ska till hennes tjej-kompisar för att sova över och pappa ska på ishockey. Det ska bli en kul kväll!
Bilder från tunisien, på en av hotellets katter(dem var helt friska, inga sjukdomar eller skador)!
 

Tisdag 1/10

Idag är det idrottsdag i skolan, vi ska ha massor av tävlingar som oftast brukar vara dragkamp eller dans. Vi får helt enkelt se om min klass vinner detta året. Vi brukar alltid förlora om inte dragkamp är med i leken.
Det är första oktober idag och det kan man verkligen känna! Det är kallt ute och frost ligger på gräset så man får verkligen höstkänsla inom sig, vilket jag älskar!